Bentour Reisen, Avrupalı gazetecilere İstanbul’u tanıtacak

Güncelleme Tarihi:

Bentour Reisen, Avrupalı gazetecilere İstanbul’u tanıtacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2022 09:45

Bentour Reisen, 4-7 Aralık 2022 tarihlerinde arasında ‘3 Din 2 Kıta 1 DİN=İSTANBUL’ sloganıyla Avrupalı gazetecilere basın gezisi düzenledi. Bentour Reisen, davet ettiği Almanya, Avusturya ve İsviçre’den önemli basın mensuplarına İstanbul’u tanıtacak.

Haberin Devamı

Bentour Reisen, Avrupalı gazetecilere İstanbul’u tanıtacak
İSTANBUL, dünyada üç büyük tek tanrılı dine ait çok sayıda dini yapıyı barındıran nadir şehirlerden biri. Bu kültürel ve dinler basın tanıtım gezisine Bentour Reisen’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kadir Uğur eşlik edecek. Farklı inançların dini liderleriyle heyecan verici sohbetler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile fikir alışverişinde bulunma fırsatı tanıyan ‘3 Din 2 Kıta 1 Din= İstanbul’ sloganlı basın tanıtım gezisi, şehrin din, sanat ve kültür alanlarındaki çeşitliliğine derin bir bakış açısı kazandıracak.

PROGRAM AKIŞININ KISA ÖZETİ:
Rum Ortadoks Patriği, Ermeni Ortodoks Patriği, Türkiye Haham Başısı, İstanbul Müftüsü ve Pierre Loti ziyareti, Haliç’te akşam yemeği, Gülhane Parkı, Modern Müze, Galata Limanı, Kuzguncuk ziyareti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile akşam yemeği.

BAKMADAN GEÇME!