Başkonsolos İlker Okan Şanlı’dan Türkiyemspor’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkonsolos İlker Okan Şanlı’dan Türkiyemspor’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2024 12:29

Geçen yıl eylül ayında göreve başlayan ve dernekleri, cemiyetleri, sivil toplum kuruluşlarını (STK), iş insanlarını ziyaret ederek “Yanınızdayız” mesajları veren, farklı partilerden Alman politikacılarla da görüşen Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı, Türkiyemspor’u da ziyaret etti. Başkonsolos Şanlı’ya, Berlin Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Vekili Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl ile Başkonsolos Yardımcısı Nağu Tayru eşlik etti.

Haberin Devamı

TÜRKİYEMSPOR’un Blücherstrasse’deki spor tesisleri ve sahasında gerçekleşen ziyarette konukları Türkiyemspor Başkanı Durmuş Ali Matur, sayman Ahmet Tunga, kulüp yöneticileri ve teknikten sorumlu personel karşıladı. Tesisleri gezen konuklara Başkan Matur, Türkiyemspor’la ilgili detaylı bilgiler verdi. 1978 yılında kurulan kulübün ülkemizin adını Almanya’da duyurmasından ve bayrağımızı dalgalandırmasından gurur duyduklarının altını çizerken, zaman zaman Almanya Kupası elemelerine de katıldıklarını söyledi. Çeşitli spor dallarında başarı peşinde koşan Türkiyemspor’un şu anda 1250’ye yakın üyesinin bulunduğunu ve 49 futbol 9 basketbol takımı olduğunu ifade eden Matur, “Bu takım sadece üye aidatları ve sponsor gelirleri ile büyük başarılara imza attı. Kulübümüzde halen çeşitli kategorilerde kadın, erkek, genç kız ve genç erkek sporcular ile minikler futbol ve basketbol takımlarımızda aktif 1100 sporcu bulunmaktadır. Türkiyemspor, yaklaşık 5 bin kişilik büyük bir aile. Biz de gençlerimizi yönlendirmek ve onları desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

Başkonsolos İlker Okan Şanlı’dan Türkiyemspor’a ziyaret

Haberin Devamı

Başkonsolos İlker Okan Şanlı’dan Türkiyemspor’a ziyaret

Başkonsolos İlker Okan Şanlı’dan Türkiyemspor’a ziyaret
‘YARDIM AMAÇLI TURNUVALARINIZI DA DUYDUM’
Türkiyemspor’un başarılarını duyduğunu söyleyen ve kendilerini tebrik eden Başkonsolos Şanlı da “Bu başarılara katkısı olan, katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Türkiyemspor’un sportif faaliyetlerinin yanı sıra yardım amaçlı turnuvalar düzenlediğini Sayın Büyükelçimiz Ahmet Başar Şen’den de duydum. 6 Şubat depreminden sonra ‘Dosteli Hasta Bakım Servisi’ öncülüğünde Hatay-Hassa’da sağlık merkezi inşa edilmesi için ortaklaşa düzenlediğiniz 19 Mayıs etkinlikleri de çok ses getirmiş. Bu çalışmalarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!