BAK 07’de yaprak dökümü  

Güncelleme Tarihi:

BAK 07’de yaprak dökümü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 16:07

İki yılda başarılı işlere imza atan Rocco Teichmann'ın neden istifa ettiği açıklanmazken, Başkan Mehmet Ali Han ile anlaşamadığı için görevini bıraktığı ileri sürüldü.  

Haberin Devamı

BAK 07’de yine yönetici krizi baş gösterdi. Son 10 yılda neredeyse her yıl iki antrenör değiştiren ve gelen yöneticilerin de sadece ortalama birkaç ay kaldığı BAK 07’de iki yıldır sportif direktörlüğü yapan Rocco Teichmann’da görevini bıraktı. 3.5 yıl takımda futbol onayan, kaptanlık yapan ve kulübün kazandığı başarılarda katkısı bulunan Teichmann, iki yıldır da sportif direktörlük yapıyordu.

BAK 07’de yaprak dökümü


Başkan Mehmet Ali Han’ın (üstte) işine karışması nedeniyle uzun zamandan beri sıkıntılar yaşayan Teichmann’ın, görevini daha önce bırakmayı düşündüğü ancak, takımı zor durumda bırakmamak adına ilk yarının sonunu beklediği öğrenildi. Adnan Akbaba’da rahatsız Rocco Teichmann’ın aynı ligde bulunan Viktoria Berlin’den teklif aldığı ve yeni yılda bu kulüple işe başlayacağı sanılıyor.

BAK 07’de alt yapı sorumlularının da görevden ayrılmayı planladıkları belirtildi. Son üç yıldır takımın alt yapısını yeniden kuran ve lisanslı hocalar kazandıran Adnan Akbaba’nın da ayrılması bekleniyor.

Almanya’da teknik direktörlük diploması alan ilk Türk kökenli hocaların başında gelen Akbaba’nın da tıpkı Teichmann gibi yönetimden rahatsız olduğu ve kendisine uygun çalışma zemini bulamamaktan sık sık şikayet ettiği kulüp çevresinde konuşuluyor.

Başkan Han’ın ise alt yapı için daha önce kulüpte görev yapan isimlere yöneldiği öğrenildi.

Han’ın BAK 07’de bir dönem antrenörlük yapan ancak uygun çalışma zemini bulamadığı için ayrılan Mehmet Öztürk ve Sezgin Aksakal ile görüştü. İkili gelen teklifi hala değerlendiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!