ATİYAB’da yeni dönem!

Güncelleme Tarihi:

ATİYAB’da yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2024 18:18

Almanya’nın Hessen eyaletinde faaliyet gösteren iş insanları tarafından 10 yıl önce kurulan ‘Almanya Ticaret ve Yatırım Birliği-Hessen e.V.’de (ATİYAB) yönetim değişti. Dernek statüsündeki örgütün Eş Başkanlığı’nı Elif Burcu Karakoç ve Hatice Çavuş üstlendi.

Haberin Devamı

ÇEŞİTLİ iş kollarında yüzün üzerinde üyesi bulunan Frankfurt merkezli işveren örgütünün kısa bir süre önce gerçekleştirilen Genel Kurulu’nda kurucu Başkanı Ertan Köse ile önceki Yönetim Kurulu üyelerinden bir bölümü önümüzdeki dönem için yeniden aday olmayacaklarını açıkladılar. Bunun üzerine seçilen yeni yönetimle Denetleme Kurulu üyeleri ve yeni dönem için görev dağılımı şöyle:
Yönetim Kurulu:
Başkan: Elif Burcu Karakoç (noter/avukat) ve Hatice Çavuş (yeminli mali müşavir), sekreter: Dr.Hayri Çiçekdağı (işletme danışmanı), Sayman: Soner Örtülü (avukat),
Basın-Yayın Halkla ilişkiler: Gazi Güleç (emlakçı, inşaatçı),
Almanya Basın: Gönül Halat Meç (avukat),
Etkinlik, seminer: Ahmet Aksu (düğün salonu işletmecisi), Abbas Dağlık (gastronomi), Şahin Karasu (işletmeci)
Denetleme Kurulu:
Başkan: Dr. İsmail Özkan (özel okul sahibi), Başkan Yardımcısı: Birol Hoşgör (bina yönetimi), sekreter: Servet Tarı (nakliye firması sahibi)
Yedek üyeler: Alican Yıldırım (avukat), Rahmi Özdemir (tekstil işletmecisi), Özgür Siyar Doğan (işletme sahibi)
Frankfurt’ta 2014 yılında kurulan ATİYAB bir yandan üyelerinin mesleki ve ekonomik alanda çok boyutlu olarak desteklenmesi ve teşvik edilmesi için çalışmalar yürütürken, diğer yandan da tüm topluma yönelik bilimsel, eğitsel, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenliyor, destek veriyor.

ATİYAB’da yeni dönem


 

BAKMADAN GEÇME!