Almanya’da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Almanya’da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2023 11:14

Almanya’da Türklerin işlettiği bir kuyumcu dükkânına maskeli 2 kişi tarafından gerçekleştirilen silahlı soygunda 1 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Hannover şehrinde Türklerin işlettiği kuyumcu dükkânı kimliği belirsiz maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Önceki gün yerel saatle 15.00 sıralarında Altıntaş isimli kuyumcuda meydana gelen soygunda, Alper Karadağ isimli çalışanın vurularak yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Polis, soyguncuların vitrin camını çekiçle kırdıktan sonra rastgele değerli eşyaları çantalarına doldurduklarını belirtti. Soyguncuların neden 39 yaşındaki çalışana ateş ettiği ise bilinmiyor. Ancak çalışanın soygunculara direndiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili polis soruşturması devam ederken, soyguncuların altınları alarak bisikletle olay yerinden kaçtığı belirtildi. Kuyumcudan ne kadar altın çalındığı ise netlik kazanmadı.

DÜKKÂN HARAP OLDU
Polis olay sırasında bir el ateş edildiğini açıklarken, olay yerindeki görgü tanıkları en az iki el silah sesi duyduklarını bildirdi. Polis şu ana kadar suçla bağlantılı olabilecek herhangi bir şüpheli giysi ya da başka bir nesne bulamadı. Soygun sırasında kuyumcu dükkânının harap olduğu belirtildi. Bir polis sözcüsü, “Hasar tespiti yapılıyor” derken, zararın ne kadar olduğu henüz açıklanmadı. Soygunu görenlerin ya da soyguncular hakkında ipucu verebilecek kişilerin (0511) 1095555 numaralı telefondan Kriminal Soruşturma Servisi ile irtibata geçmeleri istendi.

Almanya’da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı

Almanya’da Türk kuyumcuya silahlı soygun: 1 yaralı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!