Almanya Şampiyonu’nun hedefi Türkiye’yi temsil etmek

Güncelleme Tarihi:

Almanya Şampiyonu’nun hedefi Türkiye’yi temsil etmek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2023 13:12

Muaythai Yıldızlar’da Almanya Şampiyonu olan Dünya Damla Yılmaz’ın hedefi, Türkiye Şampiyonluğu elde ederek Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda temsil etmek. Almanya’da okulların sömestr tatiline girmesiyle birlikte ailesiyle memleketi Manisa’nın Alaşehir ilçesine giden ve Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan Yılmaz, ay-yıldızlı forma ile Dünya Şampiyonu olmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

ALMANYA’da yapılan Muaythai Şampiyonası’nda ‘Yıldızlar’ kategorisinde Almanya Şampiyonu olan Dünya Damla Yılmaz, 31 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na hazırlanmak için ailesiyle birlikte memleketi Manisa’nın Alaşehir ilçesine gitti. Almanya’da Bad Hamburg şehrinde oturan 13 yaşındaki Yılmaz, Alaşehir’de özel bir salonda yakın dövüş antrenörü Adem Demirci ile şampiyonalara hazırlanıyor. Almanya’da istediği eğitimleri verecek antrenör bulamadığı için Alaşehir’e gittiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi: “Buraya geldiğimde fizik ve teknik olarak, gücüm çok iyi değildi. Adem hocayla antrenman yaptıktan sonra gücüm daha da arttı. Çalışmalarımı Türkiye’de, Adem hoca ile yaptıktan sonra Almanya’daki turnuvada şampiyon oldum. Şimdi Türkiye’de şampiyon olarak ülkemi Dünya Şampiyonası’nda temsil etmek istiyorum. Alaşehir’de Adem hoca ile çalışıyorum.”

Almanya Şampiyonu’nun hedefi Türkiye’yi temsil etmek
‘İNŞALLAH YİNE ŞAMPİYON OLURUZ’
Almanya’da yaşadıklarını ve her tatil döneminde Türkiye’ye giderek kızlarını şampiyonalara hazırladıklarını anlatan Halime Yılmaz, “Adem hocayı tesadüfen tanıdık. İzne gelmiştik, bu alanda çok başarılı olduğunu duyduk. Dolayısıyla çalışmaya başladık. Çok yararlı oldu. Her okul tatilinde kızımı çalışması için getiriyorum. Çalışmalarımızın sonunda Almanya’da şampiyon olduk. İnşallah yine şampiyon oluruz ve Türkiye’yi temsil ederiz” dedi.
Antrenör Adem Demirci ise, “Dünya Damla Yılmaz kızımız geçen şampiyona öncesi yanımıza geldi. Onda olan yetenekleri fark ettik ama eksikleri vardı. Kendisine söyledik, ailesiyle görüştük. Daha önce denediği ancak başarısız olduğu bir turnuvaya hazırladık. Burada antrenmanlarını yaptıktan sonra Almanya’da katıldığı turnuvada ‘Yıldızlar’ kategorisinde şampiyon oldu. Şimdi de Türkiye Şampiyonası seçmelerine katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Burada başarılı olduktan sonra Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda temsil edeceğini umuyoruz” dedi.
Almanya Şampiyonu’nun hedefi Türkiye’yi temsil etmek

Almanya Şampiyonu’nun hedefi Türkiye’yi temsil etmek

 

BAKMADAN GEÇME!