Almanya aşk cinayetiyle sarsıldı

Güncelleme Tarihi:

Almanya aşk cinayetiyle sarsıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2024 17:01

Heidelberg yakınlarındaki St. Leon-Rot şehrinde bulunan bir lisede bir erkek öğrenci kız öğrenciyi okul bahçesinde bıçaklayarak öldürdü. 18 yaşındaki saldırgan erkek öğrencinin olay yerinden kaçtığı ancak daha sonra polis tarafından yakalandığı açıklandı. İkilinin birbirini tanıdığı ve aralarında aşk ilişkisi bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

ÖĞLEDEN önce meydana gelen olay sonrası çok sayıda polis ve özel tim okula sevk edildi. Saldırı sonrası olay yerinde yapılan ilk müdaheleye rağmen genç kız öğrencinin kurtarılamadığı ifade edildi. Okula ambulans helikopter de sevkedildi. Mannheim polisi, operasyon sırasında lisenin tahliye edildiğini ve öğrencilerin yan sokaktaki güvenli bir buluşma noktasına götürüldüğünü açıkladı. Okulda yaklaşık 685 ögrenci ve 85 öğretmen bulunduğu kaydedildi.

ÜÇ CESET BULUNDU
Diğer yandan Westerwald bölgesindeki Montabaur kasabasında 3 kişinin cesedi bulundu. Cesetlerden birinin bir çocuğa ait olduğu açıklandı. Koblenz polisi yaptığı açıklamada ihbar üzerine olay yerine giden polisin burada aklı dengesi yerinde olmayan bir kişiyle karşılaştığı belirtildi. Saldırganın 30 ila 40 yaşlarında olduğu söyleniyor. Bild gazetesi saldırganın kendisini de yaraladığını yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!