Alman ve Türk golfçülerden çekiÅŸmeli turnuva

Güncelleme Tarihi:

Alman ve Türk golfçülerden çekişmeli turnuva
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 21, 2019 13:15

Almanya’da 1’incisi düzenlenen Autohaus Nur golf turnuvasına Türkiye ve Almanya’dan rekor katılım oldu. Dereceye girenlere ödüllerini veren Nurdoğan Özcan, turnuvanın geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Münih kenti yakınlarındaki Dachau’da 30 yıldır faaliyet gösteren Autohaus Nur tarafından düzenlenen golf turnuvasına Almanya ve Türkiye’den 100 golfçü katıldı. Eschenried Golf Kulübü sahasında gerçekleşen ve oldukça çekişmeli geçen turnuvada, tüm kategorilerin ortalamasında birinciliği Simon Hainsworth alırken, turnuvaya Türkiye’den katılan İskender Horasan üçüncü oldu.

Alman ve Türk golfçülerden çekişmeli turnuva
Tüm kategorilerin ortalamasında birinci olan Simon Hainsworth ve turnuvanın en genç yarışmacısı 14 yaşındaki Nikolai İvanov büyük beğeni topladı.

EN GENÇ YARIŞMACI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Turnuvanın en genç yarışmacısı olan 14 yaşındaki Nikolai İvanov, B Kategorisi’nde birinci olarak büyük beğeni topladı.
Dereceye girenlere ödüllerini veren Nurdoğan Özcan, yüksek katılımdan dolayı herkese teşekkür ederek, turnuvanın geleneksel hale getirileceğini söyledi.
Turnuvaya katılan amatör lig Türk golfçüleri, İskender Horasan, Şükrü Alibaba, Güray Dinçer, Osman Demirtağ, Yavuz Emirzeoğlu, Derya Altun ve Turgay Dinçer, kendileri de folf tutkunu olan Nurdoğan ve Ayşe Özcan çifti ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Alman ve Türk golfçülerden çekişmeli turnuva
Turnuvada dereceye girenler toplu halde.

Â

Alman ve Türk golfçülerden çekişmeli turnuva

100 yarışmacı arasında 13’üncü olan Nurdoğan Özcan, İskender Horasan ile turnuva öncesinde.

BAKMADAN GEÇME!