Aile dramın nedeni dünya gezisi

Güncelleme Tarihi:

Aile dramın nedeni dünya gezisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 00:00

Kızını silahla vurduktan sonra intihar eden annenin, dünya gezisine gitmek isteyen kızına kızdığı için cinnet geçirdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde yaşanan aile dramının dünya gezisinden kaynaklandığı ortaya çıktı. 18 yaşındaki kızına beş kurşun sıktıktan sonra intihar eden 44 yaşındaki annenin, kızının dünya gezisine çıkmasına kızdığı için cinnet geçirdiği belirlendi.

Atıcılık sporuyla uğraştığı için ruhsatlı silaha sahip olan 44 yaşındaki Diane M, 18 yaşındaki kızı Annika'nın bir kız arkadaşıyla birlikte dünya gezisine çıkmasına karşı çıktı.

Anne ile kız arasında önce tartışma, ardından da kavga çıktı. Kontrolünü kaybeden anne, ruhsatlı silahıyla kızının göğsüne beş el ateş etti. Kızının öldüğünü düşünün kadın, bu kez silahı kafasına doğrultup, tetiğe bastı. Anne kanlar içinde yere düşerken yaralanan kız evden sokağa çıkmayı başardı.

İNŞAAT İŞÇİSİ İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Ağır yaralı olarak sokak ortasına yığılan genç kızı, fark eden inşaat işçisi, ilk sağlık müdahaleyi yaptı. İlk yardım ekiplerini harekete geçiren inşaat işçisi, bir yandan da genç kızın kanamasını durdurmak için tampon uyguladı.

Olay yerine gelen polis ve ilk yardım ekipleri evin içinde kanlar içinde buldukları anneyle birlikte kızını hastaneye kaldırdı. Yapılan müdahaleyle genç kız kurtuldu. Ancak anne yaşamını yitirdi. Genç kız hala yoğun bakımda tutuluyor. Komşular anne ile kızın tatil için kavga ettikleri bilgisini polise verdi. Hastanede tedavisi süren Annika'nın lise bitirme sınavlarını yeni verdiği de öğrenildi.

Aile dramın nedeni dünya gezisi
Öz kızını vurdu sonra da intihar etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!