ADD Regensburg heyetinden Başkonsolos Cebeci’ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

ADD Regensburg heyetinden Başkonsolos Cebeci’ye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2023 11:55

Atatürkçü Düşünce Derneği Regensburg (ADD-RGB) Başkanı Cemalettin Göksu, Olcay Akın Aksu (ikinci başkan), Aysun Uysal (halkla ilişkiler) ve Hakan Güler (sekreter), Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci’yi ziyaret etti.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALARI hakkında Başkonsolos Cebeci’ye bilgi veren ADD-RGB Başkanı Cemalettin Göksu, “Regensburg ve çevresinde yaşayan Atatürkçü vatandaşlarımızı bir çatı altında toplamak, çocuklarımıza ve gençlerimize Atatürk devrimlerini aşılamak için ADD-RGB Derneği’ni 20 kişiyle Ekim 2023’te kurduk ve şu anda üye sayımız 60’a ulaştı. Türk toplumunu çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıran, bizlere özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı sağlayan ve Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere emanet eden Atatürk’e layık evlatlar olduğumuzu, Atatürk’ün izinden gittiğimizi yapacağımız çalışmalarımızla göstereceğiz. Atatürk ilkelerini benimseyen ve Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkan herkese kapımız açıktır” dedi.

Başkonsolos Fatma Taşan Cebeci’de “Atatürk’ün bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmak, çocuklarımıza ve gençlerimize Atatürk’ü unutturmamak, ayrıca Atatürk ilke ve devrimlerini korumak herkesin görevi olmalıdır. Atatürkçü Düşünce Derneği hayırlı olsun. Atatürk yolunda yapılacak faaliyetlerde elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!