100’üncü yıla özel Atatürk Kupası kuraları çekildi

Güncelleme Tarihi:

100’üncü yıla özel Atatürk Kupası kuraları çekildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2023 11:14

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı nedeniyle bu yıl düzenlenecek Atatürk Kupası için kuralar çekildi. Başkonsolosluk himayesinde gerçekleşecek Atatürk Kupası turnuvasına, 4 gruptan 18 takım katılacak ve turnuva 23 Aralık’ta yapılacak. Hafta sonuna denk gelen turnuvada maçlar Röthenbach Pegnitz’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

KURA çekimi toplantısına konsolosluk spor koordinasyon sorumluları Mehmet Hanif Uran, Rıfat Çetin ve Başkonsolosluk özel kalemi Nayil İnal, İş insanı Halil Sağıroğlu ile Nürnberg Başkonsolosluk bölgesindeki spor kulüplerinin başkan ve temsilcileri katıldı. Toplantıda, Başkonsolos Cebeci ve konsolosluk spor sorumluları tarafından teknik ve güncel bilgiler verildi. Bavyera Futbol Federasyonu’nda görevli hakemlerin yöneteceği 5 oyuncu ve bir kaleci tarafından 8 dakikalık aralıklarla gerçekleşecek turnuvada ilk defa Nürnberg ve çevresindeki Alman spor kulüplerinde futbol oynayan Türk kız futbolcuların da katılması önerildi. Nürnberg Başkonsolosluğu bünyesinde oluşturulacak şöhretler grubu maç yapacak.

100’üncü yıla özel Atatürk Kupası kuraları çekildi

Haberin Devamı

‘TURNUVANIN CENTİLMENCE GEÇMESİNİ DİLERİM’
Başkonsolos Cebeci toplantıda yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında kutlanacak faaliyetlerin en önemlilerinden olan yaklaşık yarım asırdır devam eden onur verici Atatürk kupasının birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde dostluk ve centilmence geçmesini dilerim. Atatürk Kupası maçlarının oluşmasında emeği geçenlere, toplantıya katılanlara teşekkür ederim” dedi. Bu seneki Atatürk Kupası turnuvası A, B, C ve D olmak üzere 4 gruptan oluşacak. Kura çekimine göre belirlenen gruplar şöyle:
A Grubu: Eyüp Sultan SV, FC Vatanspor Schwandorf e.V, Türk Spor Nürnberg, Forcheim Türk Spor, Türkspor Freystadt.
B Grubu: Türk SV Gostenhof, SV Türk Gücü Neustdat, SC Sinop spor Burglenfeld, SV Türk Gençlik Regensburg, Türkiyem spor e.V Schweinfurt.
C Grubu: FV Türkgücü Schweinfurt, SV Bosporus Coburg, Türk SV Erlangen, SV Batı Trakya
D Grubu: Vatanspor Kulbach, Türkspor Röthenbach/Pegnitz, FC Türk Hof ve Nürnberg Vatanspor

100’üncü yıla özel Atatürk Kupası kuraları çekildi

Haberin Devamı

100’üncü yıla özel Atatürk Kupası kuraları çekildi

BAKMADAN GEÇME!