Almanya'da 'Türk Boks Gecesi'

Güncelleme Tarihi:

Almanyada Türk Boks Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 10:58

Almanya'da boksseverleri müthiş bir gece bekliyor. NTVSpor'un naklen yayınlayacağı organizasyonda Türk sporcuları ringe çıkıyor...

Haberin Devamı

Profesyonel Bokstaki iki önemli sporcumuz Avni Yıldırım ve Selçuk Aydın, bugün Almanya'nın Ratingen kentinde çok kritik maçlara çıkıyor.

Kariyerinde yaptığı 7 maçını da kazanan ve 2 kemer ünvanını koruyacak olan Avni Yıldırım, gecenin kapışmasında Finli rakibi Janne Forsman karşısında yenilmezliğini sürdürmeye çalışacak.

Yaklaşık 6 haftadır bu önemli müsabakaya hazırlanan Avni, "Tek hedefim Altın Kemer'in sahibi olmak. Dünya Şampiyonu olmak için çok çalışıyorum. Forsman'ı devirmekten başka hiç bir düşüncem yok" şeklinde konuştu.

SELÇUK AYDIN DÖNÜYOR...

Ahmet Öner tarafından organize edilen gecede, Selçuk Aydın da tekrar ringlere dönüyor. Bonsu maçıyla tavan yapan, Guerrero kapışmasıyla Türkiye'yi üzen tecrübeli sporcu, Postol karşısında aldığı yenilgiyle boksa ara vermişti.
Selçuk Aydın Almanya'da Gürcü Nodar Robakidze ile kapışacak.
Gecenin diğer bir önemli maçında da Muhamed Al Zein, Sasa Dajic'le mücadele edecek. Ahi Event Location'da yapılacak 'Türk Boks Gecesi' Almanya saati ile 23.00'dan itibaren NTVSPOR'dan naklen yayınlanaak.

Almanyada Türk Boks Gecesi


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!