GeriSeyahat Avare
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Avare

Avare

AVARE'NİN ŞİİRİ

DOĞAN HIZLAN ÖNERİYOR

İNADIM İNAT

İstediği kadar

Su alsın kunduram

Gemi değilim

Batmayacağım.

Tutsunlar cehenneme

Atsınlar beni

İnadım inat

Yanmayacağım.

Vursunlar belime

Kahrolsun vücudum

Yıllarca kahırdan beter olmuşum

Ö l m e y e c e ğ i m.

İstediği kadar dönsün bu dünya

Yaşadım

Y a ş ı y o r u m

Y A Ş A Y A C A Ğ I M !

Orhon Murat Arıburnu

SEYAHATTE NE DİNLEYELİM

HADİ ÇAMAN BU ALBÜMÜ ÖNERİYOR

Sezen Aksu Bahane DMC

Oyuncu Hadi Çaman, çok sıcak olmayan yerlere seyahat etmekten hoşlanıyor. Doğduğu bölgenin, Karadeniz’in iklimini seviyor. Doğu Anadolu’nun doğal güzelliklerinden etkileniyor. Çanakkale’yi çok sıcak olmayan havası için tercih ediyor. Hakkari’yi görmek istiyor. Hollanda ve Belçika’nın bozulmamış tarihi güzelliklerine hayran. İngiltere’nin kültür ve sanat etkinliklerini beğeniyor. İtalya ve Roma’yı "inanılmaz yerler" olarak tanımlıyor. Rusya ve İskandinavya’yı görmek istiyor. Hadi Çaman, Avare okuyucularına Sezen Aksu’nun "Bahane" albümünü öneriyor.

NE OKUYALIM

NEZ BU KİTABI ÖNERİYOR

The Secret-Rhonda Byrne Mia Yayınları

Şarkıcı Nez, otomobil kısa mesafeli seyahatler yapmayı seviyor. Altınoluk’un sakinliğinden etkileniyor. Ağva’yı şehre yakınlığı ve her şeyi butik olduğu için tercih ediyor. Abant’ın doğası hoşuna gidiyor. Mardin ve Urfa’yı görmek istiyor. Yurtdışında 15 yılını geçirdiği İngiltere, kültürel etkinlikleri ve aktivitelerinden dolayı ilk tercihi. Maritus’un doğası, iyi niyetli halkı ve festivallerinden etkilendiğini belirtiyor. İlk bulduğu fırsatta Danimarka’ya seyahat etmek istiyor. Nez, Avare okuyucularına Rhonda Byrne’ın "The Secret" kitabını öneriyor.

AVARE’NİN ÖNERİSİ

Türkiye Keşif Rehberi-Boyut Yayın Grubu

Türkiye her daim keşfedilmeyi bekleyen güzellikleriyle dünyanın en göz alıcı coğrafyalarından biri. Antik kentleri, gizli kalmış doğa cennetleri ve turkuvaz renkli kıyıları birbirinden ilginç ve eğlenceli tatil olanaklarını içinde barındırıyor. "Türkiye Keşif Rehberi" bu zengin coğrafyayı kucaklayan zengin içeriğiyle sizlere benzersiz bir serüven vaat ediyor. Akdeniz, Doğu Karadeniz, Güney Ege, Kuzey Ege, İstanbul, Marmara - Trakya, İç Anadolu, Kapadokya, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu başlıkları altında popüler mekanlardan saklı kalmış güzelliklere, pratik gezi önerilerinden alışveriş bilgileri ve otel seçeneklerine kadar yol boyunca gereksinim duyacağınız her türlü ayrıntıyı içinde barındırıyor. Pratik rehber, kullanım kolaylığı ve görsel içeriğiyle de seyahat tutkunlarını yolculuğa çağırıyor.
False