Atanan hakim ve savcılara veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Atanan hakim ve savcılara veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 13:52

Adliye personeli tarafından Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Salonu’nda düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Osman Taştan, Mersin Cumhuriyet Başsavcı Vekili Nebi Kurtgöz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, hakimler, savcılar ve davetliler katıldı.

Haberin Devamı

Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığından Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Bektaş yaptığı teşekkür konuşmasında, şunları söyledi: "Erdemli’de 2 yıl görev yaptığım süre içerisinde çok güzel günlerim geçti. Burası çok güzel bir ilçedir. Sizlerle birlikte görev yapmaktan mutluluk duydum. Görev süresince Erdemli’ye yeni bir adliye binası kazandırmak için çaba gösterdik. Biz görevdeyken olmadı ama inşallah en kısa sürede ilçeye yeni bir adliye binası yapılır. Tayini çıkan hakim ve savcı arkadaşlarıma yeni görev yerlerinde başarılar dilerim."

Daha sonra tayini çıkan hakim ve savcılara teşekkür plaket verildi.

2016 yaz kararnamesi ile Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş Bingöl Başsavcılığına, Erdemli Hakimi Hamdiye Yılmaz İmret Mersin Adliyesi hakimliğine, Erdemli Cumhuriyet Savcısı Berekat Aksoy Gaziantep Adliyesi Cumhuriyet Savcılığına, Erdemli Cumhuriyet Savcısı Bilal Yılmaz ise Adana Adliyesi Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!