Asya Catering Federasyonu’na göre en iyisi Efes

Güncelleme Tarihi:

Asya Catering Federasyonu’na göre en iyisi Efes
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 11:15

Londra’ya yaptıkları yatırımlarından dolayı ‘Freeman’ unvanı (Dokunulmazlık Beratı) sahibi Kazım Akkuş ve İbrahim Uzun’un yöneticiliğini yaptığı Efes Grubu bünyesindeki Efes Restaurant, İngiltere’nin En İyi Türk Restaurant’tı seçildi.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’de yemek hizmeti veren 35 bin Asya kökenli işyerini temsil eden Asya Catering Federasyonu tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Asian Restaurant& Curry Awards 2016 (Asya Restaurant& Köri Ödülleri 2016) gecesinde 19 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Londra’nın Hyde Park’a bakan lüks otellerinin yer aldığı Park Lane üzerindeki Grosvenor House Hotel’de düzenlenen gala yemeği yaklaşık bin 500 kişiyi bir araya getirdi.

Ödül alanlar, özel jüri ve sektör temsilcileri oylamaları neticesinde belirlendi. Rakipleri arasından İngiltere’nin en iyi Türk restoranı seçilen Efes restoranları bünyesinde barındıran Efes Grubu yöneticileri Kazım Akkuş ve İbrahim Uzun’a ödüllerini program yapımcısı- gazeteci Kate Silverton ve Just Eat’in direktörü Graham Corfield verdi. Londra’da 42 yıldır Türk mutfağını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Akkuş, “Efes, Londra’da artık bir marka haline geldi. Bunun takdir edilerek ödüle layık görülmesi beni çok mutlu etti” dedi.
İbrahim Uzun da, geleneksel Anadolu esintileri taşıyan modern lezzetleri, coşkulu ve hevesli bir heyecan ile sunduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!