Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 12:22

Yılın ilk günlerinde kendinizle kalmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

 Bu yıl Satürn sizi hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konularda bir dizi deneyime tabii tutacak. Kendinize gerçekçi hedefler koyun. Nisan’da ev, aile, yuvaya ilişkin şanslı olacaksınız.

Belki aradığınız evi bulabileceksiniz. Mayıs’ta Jüpiter sosyal çevrenizi genişletecek, sizi maddi-manevi desteğini göreceğiniz birçok insanla bir araya getirecek. Hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsatlarla karşılaşacaksınız.    

Yapmayı planladığınız her türlü değişiklik için temmuz önemli bir ay. 23 Ağustos’la 15 Eylül arasında yakın çevrenizle iletişim sorunları meydana gelebilir, kasımdaysa özel hayatınızda ciddi krizlerle uğraşmanız gerekebilir. Bakalım 2023 senesinin ayrıntılarında sizi daha neler bekliyor…

OCAK

7 Ocak’ta burcunuzda Merkür gerilemesi etkili bir dolunay meydana gelecek. Anlaşmalar, sözleşmeler, iş birlikleri, yeni başlangıçlarla ilgilenirken organize olmanız zorlaşabilir.

Haberin Devamı

Partneriniz veya ortağınızla iletişim kurarken ikileme düşebilirsiniz. Mecbur değilseniz ortaklıklarınız, anlaşmalarınız ve partnerinizle ilgili karar vermemeniz iyi olur, zira duygularınız ve mantığınız arasındaki gerilim sizi yorabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Kendinize odaklanmanız, kendinizi dinlemeniz ve biraz sakin kalmanız iyi gelecektir. Bu dolunaya Neptün’ün güzel bir desteği olacak. Bu aralar yeni bir şeyler öğrenmek, okumak, bir yerlere tatile kaçmak, yaratıcı işlerle ilgilenmek, uzaktaki arkadaşlarınızla konuşmak iyi gelecektir.

Bu dönem sağlık harcamalarınız artabilir.

21 Ocak’ta 1 derece Kova burcundaki yeniay gündeminize finansal konuları, yeni yatırımları taşıyabilir. Belki kredi çekecek ya da finansal bir konuda yeni çözümler üreteceksiniz… Nafaka, miras, burs, sponsorlukla ilgili işleri istediğiniz gibi yönetebileceksiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Yalnız bu dönem sağlık harcamaları artabilir, özellikle tansiyon-şeker gibi konulara dikkat edin. Eş veya ortağınızın finansal sorumlulukları artabilir, ortaklaşa işlerden elde edilen gelirleri arttırmaya yönelik birtakım sorumluluklar alarak çalışmalar yapmanız gerekebilir.

ŞUBAT

Haberin Devamı

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Bütçeniz, sahip olduğunuz varlıklar, satış işleri gibi maddi konulara odaklanabilirsiniz.

Kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız bu dönem lüks tüketim harcamalarınız artabilir.  

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023


Sürpriz harcamalar gündeme gelebilir ve bunlar teknolojik olabilir. Uranüs’ün sert etkisiyle sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza tahammüllünüz azalabilir.

Yurtdışına çıkmak için hazırlıklar yapabilirsiniz.

20 Şubat’ta Balık burcunda bir yeniay meydana gelecek. Yurtdışı, yasal konular, eğitim, sınavlar ve ticari konularda gündemde.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023


Yurtdışına çıkmak için hazırlıklar yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Satış, pazarlama, reklam, medya gibi konularda adımlar atabilirsiniz.

MART

Haberin Devamı

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert bir etkileşimi olacak. Gündeminizde eğitim, iletişim, yakın çevreyle ilişkiler, komşular, seyahatler, fikirler ve projeler var.

Uranüs’ün etkisiyle bu dönem yakın çevrenizden ve dostlarınızdan beklenmedik destekler alabilir, aklınıza parlak fikirlerin gelmesiyle harekete geçebilirsiniz. Öte yandan arkadaşlarınızla seyahatlere çıkabilir veya teknolojiyle ilgili işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert etkisiyle bu dönem arkanızdan iş çeviren ve konuşan çok olur; kulaklarınızı tıkayın. Psikolojik açıdan rahat olmayabilir, uyku sorunu yaşayabilirsiniz. Her fikrinizi, her projenizi ulu orta her yerde söylemeyin. Arabanızla çıkacağınız seyahatlerde dikkatli olun, dikkatinizi dağıtacak her şeyden uzaklaşın, trafikte kimseyle dalaşmayın.

Haberin Devamı

Her fikrinizi, her projenizi ulu orta her yerde söylemeyin.

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn de Balık burcundaki yeni yolculuğuna başlayacak, 25 Mayıs 2025’e kadar kesintisiz şekilde burada seyahat edecek. Eğitim, hukuk, yayıncılık, yurtdışı, akrabayla ilişkiler, inanç, hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konularda bir dizi deneyime tabii tutulacaksınız. Bu dönem yasal konularda, eğitmen ve hocalarınızla ilişkinizde dikkatli olun, kendinize düşman edinmeyin. Yeni bir ustalık kazanma adına önemli eğitimlerden geçebilirsiniz. Belki de bazılarınız satış, pazarlama, medya ve yayıncılık alanında uzmanlaşabilirler.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Haberin Devamı

Satürn-Balık süreci gerçekçi adımlar atmak, gerçekçi hedefler koymakla ilgilidir. Bu alanda kendinizi kandırmadan, gerçeklerden kaçmadan hareket etmenizi öneririm. Belki de bazılarınız akademik anlamda kendilerini geliştirecekleri bir yola sapabilir. Yurtdışından birileriyle ticari girişimlerde bulunabilirsiniz ama herkese hemen güvenmeyin! Bazılarınız yurtdışında iş olasılıkları peşinde koşabilir, yurtdışında yaşamak için yoğun bir araştırma içine girebilir. Ama Satürn’ün zorlu ve kısıtlayıcı yapısını düşünecek olursak bu işler hiç de sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Sürekli halledilmesi gereken evrak işleri, engeller çıkabilir karşınıza. Bazılarınız da bu dönem hayatı sorgulayıp kafasındaki sorulara cevap bulabileceği farklı disiplinlere yönelebilir. Bunlar, farklı düşünce sistemleri veya felsefeler olabilir, hatta belki astroloji bile öğrenebilirsiniz.

İş konularında neyi nasıl ifade ettiğinize çok dikkat edin!

21 Mart’ta 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay gerçekleşecek. Mesleki anlamda hızlı düşüneceğiniz, kararları hızla alacağınız bir dönem... İş fikirleriniz oldukça dikkat çekebilir, aklınıza yeni projeler gelebilir. Mesleki seyahat ve eğitimlere katılabilirsiniz. Yalnız pot kırmamaya çalışın; neyi nasıl ifade ettiğinize çok dikkat edin.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023


23 Mart’ta da Plüton Kova burcunda geçip 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet, yanlış duymadınız. Plüton astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Yani ömrünüz bir daha Plüton’un Kova burcundaki seyahatini görmeye yetmeyecek, üzgünüm.

Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de oldukça yavaş ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. Plüton 8’inci evinize girecek. Bu da yaşamın köklü bir noktada değişmesi anlamına geliyor. Bu psikolojik bir değişim-dönüşüm olacaktır. Bunun yanı sıra para kazanma kaynaklarınız, borç ve vergi gibi başlıklarda alışkanlıklarınız da değişebilir. Belki artık ortaklaşa işlerden belki de insan kaynakları, ilaç, hammadde, enerji, dijital işler gibi alanlardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. 

NİSAN

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay meydana gelecek. Ev, aile, yuvaya ilişkin elinizdeki işleri tamamlama sürecinde olabilirsiniz.

İşin içinde Jüpiter varken önünüzde bazı fırsat ve şanslar da gelecektir. Belki de aradığınız evi bulabileceksiniz. Veya ev almak gibi bir niyetiniz vardır ama çok pahalı geliyordur, karşınıza düşeş bir olasılık çıkabilir. Bu dönem toprak ve arsa gibi alanlara yatırım yapabileceksiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Ailenizden harika destekler alırken, ev içindeki sorunları da rahatlıkla çözüme kavuşturabileceksiniz. Yine de şu uyarıyı yapmadan geçemeyeceğim: Jüpiter her zaman her şeyi büyütür. Aile içindeki ufak bir sorunu kocaman hale getirmeyin. Bazılarınız köklerinizle ilgili derin araştırmalar da yapabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda arada kalabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. İşiniz ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler söz konusu olacaktır ama önce şunu anlatmam gerek: 29 derece arada kalma ve sıkışma derecesidir. Bu yüzden de kariyerinizle ilgili konularda arada kalabilir, sıkışabilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu tutulma yeni başlangıçlar için eskiye bir nokta koymak gerektiğine işaret eder. Belki de yeni bir iş fırsatı elde edeceksiniz ama eski iş yerinizden ayrılmak da işinize gelmeyecek. Ancak işin içinde Jüpiter olduğundan kariyerinizle ilgili acayip keyifli etkiler devrede olacak. Terfi, yeni bir iş, kendi işinizi kurma, ünlü olma, yaptıklarınızın takdir görmesi gibi etkiler var. Hatta belki bazılarınız yurtdışı bağlantılı işlerde önemli görevler alabilirsiniz. Bu tutulmanın bir diğer olası etkisiyse evlilik!

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023


21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Dostlarınızla yaptığınız planlarınız sürekli değişebilir ve bu durum sizi strese sokabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz ama temkinli olun, yanlış anlaşmalar yüzünden sorunlar oluşabilir.

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması yaşanacak. Bu tutulmaya retro Merkür’ün sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak.

Özel hayatınız, çocuklar, borsa ve yatırıma ilişkin önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Diğer yandan bekârsanız bu dönem eski aşklar kapınızı çalabilir. Eskiden aldığınız ve size keyif vermiş bir eğitime geri dönebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yalnız yatırım konusunda temkinli adım atın ve işin uzmanından destek alın. Mars’ın olumlu etkisiyle yaratıcılık gerektiren işlerde başarı şansınız yüksek. Çocuk sahibi olmak için de adımlar atabilirsiniz.

Jüpiter, neyin hayalini kuruyorsanız buna ulaşmanız konusunda size güçlü kişilerden güzel destekler getirecek.

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada kalacak. 11’inci evinize giren Jüpiter, sosyal çevrenizi genişletmeye çalışacak, siz maddi-manevi desteğini göreceğiniz birçok insanla bir araya getirecek. Hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşacaksınız. Daha iyimser, daha barışçıl ve sahiplenici bir tavra bürünebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Arkadaşlarınızla size kazanç sağlayacak projelere başlayabilir, büyük organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Bunlar, başka insanlara da fayda sağlayacak projeler olabilir; derneklerde çalışabilir, hayır işlerine zaman ayırabilirsiniz. Umutlar ve istekler alanında ilerleyecek olan Jüpiter, neyin hayalini kuruyorsanız buna ulaşmanız konusunda size güçlü kişilerden güzel destekler getirecek.

Özgürlük teması ön plana çıkabilir.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcunda bir yeniay meydana gelecek. Dostlarınızla bir arada olmak, onlarla yemek-içmek, zaman geçirmek size iyi gelecek. Dostluk ilişkilerinizde güven ve sadakati sonuna kadar hissedeceksiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023


21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Eviniz, yuvanızla ilgili kontrolü ele alıp yeniden düzenlemeniz, disipline etmeniz gerekebilir. Yöneticilerinizle ilişkinizde zorlanabilir, emir almaktan hoşlanmayabilirsiniz. Özgürlük teması ön plana çıkabilir, meydan okumaya müsait olabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizde de karşı tarafı kışkırtıcı davranışlar içinde bulunabilirsiniz veya karşı tarafın yaptığı/söylediği şeyler size çok fazla batabilir.

HAZİRAN

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda dolunay meydana gelecek. Gündeminizde daha çok sağlık ve iş koşullarınız olacak.

Sağlığınıza, özellikle kas sisteminize ve baldırlarınıza daha fazla özen gösterin. Öte yandan günlük işleriniz artabilir ve bunları organize ederken zorlanabilirsiniz. Bu dolunay diyete ve spora başlamak için çok uygun.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

İş konusundaysa bir süredir üzerinde çalıştığınız projeyi artık sonlandırabilirsiniz.

Bir yerlere seyahatlere gidecekseniz eşyanızı unutmayın.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu yeniay zamanı yalnızlık ihtiyacınız artarken, hayatı biraz daha gözlemleyen bir noktada olmak, kendi kabuğunuza çekilmek, dinlenmek isteyebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Yurtdışı, eğitim, sınavlar, satış, pazarlama ve hukuk gibi konularda dikkatli olmalısınız, Neptün etkisinden dolayı gerçekleri göremeyebilir veya olayları doğru bir şekilde analiz edemeyebilirsiniz. Hatalı kararlar, hatalı uygulamalar söz konusu olabilir. Önemli sınavlarınız varsa dikkatinizi toplamaya çalışın. Bir yerlere seyahatlere gidecekseniz eşyanızı unutmayın, önemli evraklarınızı kaybetmeyin.

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var.

Gündeminizde ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri ve sözleşmeler var. Bu dolunay zamanı bir yerlere kaçabilir, eğitimlere ve seminerlere katılabilir ve daha önce hiç olmadığı kadar aktif iletişim içinde olabilirsiniz. Ancak partnerinizle veya ortağınızla iletişim kurarken onu da dinlemeyi ihmal etmeyin, olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayın.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Fikirlerinizle ilişkilere önemli bir şekilde yön verebilirsiniz. Jüpiter’in olumlu açısıyla para kazanabileceğiniz anlaşmalar yapabilir veya ortaklıklar kurabilirsiniz. Bazılarınız dostlarıyla ortak işlere girişebilir. Bu dönem sosyal hayatınızdan yana da çok güzel destekler alabileceksiniz. Bazılarınız uzun süreli bir ilişkiye yelken açabilir.

Bazılarınız uzun süreli bir ilişkiye yelken açabilir.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert bir etkileşimi, Balık burcundaki Neptün’ünse güzel bir etkileşimi olacak. Yapmayı planladığınız her türlü değişiklik için bu yeniay destekleyici olacak. Kendinize odaklanmak isteyeceğiniz, kişisel planlarınıza, fiziksel olarak nasıl göründüğünüze önem vereceğiniz bir süreç. Ancak ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar konusunda sert davranmaktan kaçının.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Takıntılı ve dediğim dedik tavırlar ilişkilere geri dönülmesi zor tahribatlar verebilir. Plüton’un sert etkileşiminden dolayı varsa bazı sözleşmeli işleriniz bitebilir. Hatta karşınızdaki insanların sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ama diğer yandan Neptün’ün güzel etkileşimiyle eğitim, yurtdışı, hukuk ve medyayla ilgili güzel yardımlar alabilirsiniz ve bu konularda oldukça yaratıcı işler gündeme gelebilir. Size ruhsal açıdan iyi gelecek bir seyahate çıkabilir veya yeni bilgilere ulaşabilirsiniz.

Dediğim dedik tavırlar ilişkilere geri dönülmesi zor tahribatlar verebilir.

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Parasal konularda bereket düşebilir, maddi olarak beklentileriniz yeterince karşılanmayabilir. Elinizdeki bir ürünü istediğiniz paraya satamama ihtimaliniz de var. Öte yandan kaybettiğiniz değerli eşyanızı bulabilirsiniz. Ama değerli ve pahalı eşyanıza da göz kulak olun, kaybetmeyin!

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

Başkalarının maddi olanakları, miras, borçlar, ödemeler ve ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konular gündeminizde. Bu konularda bir toparlanma dönemi olabilir; borç ve kredileri düzenleyebilirsiniz. Sağlık harcamalarınız artabilir, özellikle tansiyonunuza dikkat etmenizi öneririm. J

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

üpiter’in sert etkileşimiyle maddi konularda abartılı tepki ve harcamalar gündeme gelebilir. Belki de sosyalleşirken harcadığınız paranın ucunu kaçırabilirsiniz. Dostlarınıza kefil olmak, onlar için kredi çekmek veya onlara borç vermek için uygun bir zaman değil. Kendiniz için kredi çekecekseniz de miktarı abartmayın, ihtiyacınız kadar alın.

Uranüs’ün sert etkileşimi nedeniyle bu dönem arkadaşlarınıza tahammüllünüz azalabilir.

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak; odağınıza para, sahip olduğunuz varlıklar, satış işleri gibi konuları getirecek.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Yeniay zamanı daha çok para kazanmak isteyebilir ve daha iyimser bir havaya bürünebilirsiniz. Dijital işlere de daha çok para harcamanız gerekebilir. Öte yandan Uranüs’ün sert etkileşimi nedeniyle bu dönem arkadaşlarınıza tahammüllünüz azalabilir. Para nedeniyle arkadaşlarınızla aranızda beklenmedik gerginlikler çıkabilir.

Ticari konularda dikkatli adımlar atmanızı, bütçenizi dikkatli yönetmenizi öneririm.

23 Ağustos’la 15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Kullandığınız tüm iletişim gereçleriyle ciddi bir sınav verebilirsiniz. Yakın çevrenizle de iletişim sorunları meydana gelebilir. Seyahatlerde ekstra dikkatli olun, son dakika iptalleri, bavulların kaybolması ve yanlış zamanda yola çıkmak gibi durumlar yaşanabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023


31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcundaki Satürnyen dolunay biraz sert geçecek. Çünkü Satürn’ün olduğu yerde hem bir çeki düzen vermek hem sorumluluk almak gerekir hem de kısıtlanma durumu vardır. Yurtdışı, yabancılar, eğitim, hukuk ve seyahatler konusunda bir şeyleri netleştirmek ve sona erdirmek zor olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Yurtdışıyla ilgili koşturmalarınız olabilir, sınavlara çalışmanız gerekebilir. Ticari konularda dikkatli adımlar atmanızı, bütçenizi dikkatli yönetmenizi öneririm.

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’unsa destekleyici etkileşimleri olacak.

Eğitim, yayıncılık, seyahat, iletişim, yakın çevre, kardeşler, kuzenler ve komşularla ilgili yeni adımlar, yeni başlangıçlar, yeni fikirler, yeni projeler gündemde. Yalnız Neptün’ün sert etkisiyle kafanızı toparlamak zorlaşabilir. Önemli kararları alırken etrafınızdan destek isteyin.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

İletişimle ilgili konularda yanılgılar, hatalar söz konusu olabilir. Diğer yandan para kazandıracak ortaklıklar, anlaşmalar ve iş birlikleri gündeme gelebilir. Bu dönem partnerinizden, ortağınızdan ve dostlarınızdan büyük destek görebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Büyük projeler gündeme gelebilir, bunlar internet ve dijital işlerle ilgili olabilir.

 İş hayatınızda gözler üzerinizde olacak ama korkmayın, başarılarınızla takdir edileceksiniz.

29 Eylül’de 6 derece Koç burcundaki dolunay odağınıza mesleğinizi taşıyacak. Bir süredir uğraştığınız bir proje varsa bunu sonlandırabilirsiniz, iş arıyorsanız yeni bir işe başlayabilirsiniz, iş kurmayı düşünüyorsanız harekete geçebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

İş hayatınızda gözler üzerinizde olacak ama korkmayın, başarılarınızla takdir edileceksiniz.

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Plüton’un Oğlak burcundan sert bir etkileşimi olacak.

Ev, aile ve gayrimenkulle ilgili konularda para harcamanız gerebilir. Taşınabilir, tadilat gibi işlere girişebilir veya evinize elektronik bir şeyler alabilirsiniz. Yalnız aile içinde iletişim çatışmaları çıkabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Plüton’un sert etkileşiminden dolayı ilişki ve ortaklıklar, anlaşmalar ve iş birlikleri gibi konularda ortam biraz gerilebilir; kullandığınız kelimelere dikkat! Bu dönem partneriniz veya ortağınız huzursuz, inatçı ve uyumsuz olabilir. Takıntılı, dediğim dedik bir tavır takınmaktan, güç oyunlarına girmekten kaçının.

 Takıntılı, dediğim dedik bir tavır takınmaktan, güç oyunlarına girmekten kaçının.

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcundaki Ay tutulmasında Mars ve Jüpiter karşı karşıya gelecek. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve dostlarınızla ilişkilerde önemli krizleri yönetmeniz gerekebilir. Bu krizler dürüstlükle veya maddi konularla ilgili olabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Borsa gibi spekülatif yatırım araçlarında adımlarınızı dikkatle atın, aceleci olmayın. Bu süreçte sosyal ilişkileriniz ve özel hayatınız arasında büyük bir krizi yönetmeniz de gerekebilir, ciddi kavgalardan ve tartışmalı ortamlardan uzak durun. Farkında olmadan kendinizi fanatik davranışlar içinde bulabilirsiniz. Dostlarınızla ve özel hayatınızdaki kişiyle aynı konulara inanmak ve olaylara aynı pencereden bakmak zorunda değilsiniz. Biraz anlayış ve alttan almak olayların büyümesini engelleyebilir.

KASIM

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars/ Uranüs’ün etkin olacağı yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel bir destek var.

Özel hayatınızda ciddi, büyük krizlerle uğraşmanız gerekebilir. İlişkilerde kıskançlık nedeniyle zor zamanlar geçirebilirsiniz, özel hayatınıza dahil ettiğiniz kişilere çok dikkat etmelisiniz. Çapkınlık yaparken de başınıza iş açmayın.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Diğer yandan kumardan uzak durmanızı, maddi konularda ‘Ya hep ya hiç’ tavrından veya takıntılı davranışlardan kaçınmanızı öneririm. Hem özel hem de sosyal hayatınızda öfke patlamaları söz konusu, bunun nedeni para olabilir. Neyse ki Neptün’ün güzel desteğiyle bu dönem oldukça yaratıcı olabilir, hobilerinize yönelebilir, yurtdışıyla ilgili konularda çevrenizden destek görebilir, çocuk sahibi olma konusunda adımlar atabilirsiniz. Sınavlardan da istediğiniz sonucu alabilirsiniz.

 İş arkadaşlarınızla anlaşamayabilirsiniz ama aranızı iyi tutmaya çalışın.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert etkileşimi olacak. Görünmez kazalara dikkat! İçsel huzursuzluğunuz artabilir, uyku düzeniniz bozulabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Yapılması gereken çok fazla iş vardır ama ya canınız istemez ya da enerjiniz yoktur, işte bu durum sizi strese sokabilir. Bu dönem sağlığınıza dikkat edin, bağışıklık sisteminizi güçlü tutun. İş ortamınızda zaman zaman münakaşa edeceğiniz durumlar olabilir, iş arkadaşlarınızla anlaşamayabilirsiniz. Ama siz yine de onlarla aranızı iyi tutun.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Satürn’ün sert etkileşimiyle yurtdışı, eğitimler, yabancılarla ilişkiler, sınavlar ve medya işleri konusunda beklentilerinizi düşürün, bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

ARALIK

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek. Özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler ve ortaklıklarda gecikmeler, yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu dönem yeni bir ortaklık kurmak veya anlaşma imzalamak için uygun olmayabilir.

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert etkileşimi olacak. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, rutin işler, kişisel gelişim ve sağlığınız bu yeniayın ana konusu.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

İş yoğunluğunuz artarken bedeninizin vereceği sinyalleri takip edin, sağlığınıza odaklanın. Neptün’ün sert etkisinden dolayı zehirlenmelere ve alerjilere karşı temkinli olun. Bu dönem yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Diyete ve spora başlamak için harika bir zaman. İşlerinizi büyütmek için de adımlar atabilirsiniz.

 Odak noktanız kişisel hedefleriniz ve dış görünüşünüz olacak.

 27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcundaki dolunayı Balık burcundaki Satürn destekleyecek. Burcunuzdaki dolunayla odak noktanız kişisel hedefleriniz, kişisel ihtiyaçlarınız ve dış görünüşünüz olacak.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Yengeç ve yükselen Yengeç 2023

Satürn’ün desteğiyle hayatınızın dağılan taraflarını toparlayabilir, kendinize birtakım hedefler koyabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve medyaya ilişkin çalışmalarınızın karşılığını almak çok daha kolay olacak. Bu dönem kolayca zayıflayabilirsiniz de...

BAKMADAN GEÇME!