Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2022 14:13

Yeni yılın ilk günleriyle beraber yakın çevrenizle yoğun bir iletişim içinde olacaksınız.

Haberin Devamı

Şubat itibariyle sosyal hayatınız renkleniyor; yeni insanlarla tanışabileceğiniz etkinliklere davetler alacaksınız.

Martta Balık burcuna geçen Satürn size önümüzdeki bir yıl boyunca sosyal ilişkileri yönetmeyi öğretecek.

Kim dost, kim düşman daha iyi anlayacaksınız. Mart sonunda Plüton Kova burcunda 20 yıllık seyahatine başlıyor.

Siz de iş, kariyer ve toplumsal statü anlamında büyük değişimler yaşayacaksınız.

Bazılarınız kariyer anlamında çok güçlenirken, bazılarınız çok ünlü olabilir. Mayıs ayında Jüpiter burcunuza geçmesiyle yeni başlangıçlar yapabilir, kazancınızı arttırabilir, yeteneklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Yıl sonuna doğru fevri çıkışlarınız nedeniyle anlaşmalar, iş birlikleri bozulabilir; aman dikkat! Bakalım 2023 senesinin ayrıntılarında sizi daha neler bekliyor…

OCAK

Haberin Devamı

7 Ocak’ta Yengeç burcunda Merkür gerilemesi etkili bir dolunay meydana gelecek.

Belli ki yakın çevrenizle yoğun bir iletişim içinde olacaksınız... Aklınızda sürekli yapmanız gereken işler, planlar, fikirler uçuşacak ama dikkat! Hesap hataları, iletişim kazaları söz konusu olabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Çevrenizle ortak bir paydada buluşmak kolay olmayabilir, kutuplaşan fikirler yüzünden zihniniz yorulabilir. Bir an aşırı analitik olabilir, sonraki an aşırı duygusal ve mantıksız davranabilirsiniz. Özellikle eğitim, sınavlar, resmi işler ve yazışmalar konusunda temkinli olmanızı öneririm. Bu dolunaya Neptün’ün güzel bir desteği olacak.
Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz çok daha hassas, çok daha sevgi dolu, yaratıcı, kabullenici ve affedici olabilir; onlardan güzel destekler alabilirsiniz.

Resmi işler ve yazışmalar konusunda temkinli olun.

21 Ocak’ta 1 derece Kova burcundaki yeniayla kariyerinize odaklanacaksınız. Yeni adımlar, önemli toplantılar, dijital projeler, yeni iş olanakları, iş kurma gibi gündemleriniz olabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

İş konusunda sorumluluklarınız da artacak. Ama bunlara keyif veren sorumluluk ve yorgunluklar diyebiliriz. Sizleri işinizle ilgili oldukça yaratıcı olacağınız bir süreç bekliyor.

Keyif veren sorumluluk ve yorgunluklar gündemde… 

ŞUBAT

Haberin Devamı

5 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşanacak. Bu dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak.

Bu dolunayın ana konusu ev, aile ve gayrimenkul... Bu başlıklarda son 2 haftadır uğraştığınız ne varsa bir tamamlama sürecine gireceksiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Ancak Uranüs’ün etkisiyle bu dolunay zamanı biraz daha isyankâr tavırlar içinde olabilirsiniz, tahammülünüz azalabilir. Sürprizlere de hazırlıklı olmanızda fayda var. Ayrıca kullandığınız elektronik aletler aniden bozulabilir, elektrik yükünüz artabilir ve hatta neye dokunsanız çarpabilir!

Biraz daha merhametli ve vicdanlı olmanız gerekebilir.

20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniay döneminde arkadaşlık ilişkilerinde daha merhametli ve vicdanlı olmanız gerekebilir. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarınıza destek vermek için hazır olacaksınız.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Bu dönem dostlarınız arasında yardımlaşma ve dayanışmanın önemi artacak. Daha sosyal olacağınız, yeni insanlarla tanışabileceğiniz, açılışlar, düğünler, partiler, kutlamalar ve arkadaş toplantıları sizi bekliyor.

MART

Haberin Devamı

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ınsa sert bir etkileşimi olacak.

Özel hayatınız, aşk, çocuklar, yatırım ve hobi gibi konular odak noktanız haline geliyor. Yeni aşklara yelken açarken, hamilelikle ilgili konular gündeme gelebilir. Uranüs, beraberinde size beklenmedik aşklar, sürpriz yatırım fırsatları ve yaratıcılık gerektiren işler de getirebilir. Mars’ında sert etkileşimiyle maddi anlamda beklenmedik giderler ve finansal huzursuzluklar söz konusu olabilir. Yatırım konularında düşünmeden hareket etmeyin. Keyif, hobiler, aşk ve çocuklar için ekstra para harcamanız gerekebilir ve bu miktar sizin planladığınızdan fazla olabilir.

Haberin Devamı

Hayallerinizin ne kadar gerçekçi olduğunu derin bir şekilde sorgulayabilirsiniz.

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü ve ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn, Balık burcunda yeni yolculuğuna başlayacak. Satürn’ün Balık burcundaki seyahati 25 Mayıs 2025’e kadar kesintisiz devam edecek. Satürn öğretmen demektir, belki de bu süreçte sosyal ilişkileri yönetmeyi öğreneceksiniz. Satürn’ün bu seyahati size kim dost, kim düşman onu gösterecek. Ne yazık ki hayatınızdaki dost sayısını azaltan bir etkisi olabilir. Kime inanmanız, kime inanmamanız gerek; bunu öğrenebileceksiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023
Bu dönem iş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırmak için çok daha fazla çalışmanız gerekecek. İdealleriniz, umutlarınız için daha çok çaba sarf ederken hayallerinizin ne kadar gerçekçi olduğunu da derin bir şekilde sorgulayabilirsiniz. Bu dönem hayatınıza yeni girecek kişilerin amacı size destek vermek olacak. Sizden yaşça büyük kişilerle daha sık bir araya gelebilirsiniz. Politikaya atılmak istiyorsanız süper bir dönem... Topluma faydalı işler yapmak isteyebilirsiniz ama bunun için kendinizi kurban etmemeyi yani kullandırmamayı da öğrenmeniz gerekecek. İlişki içinde olduğunuz partiler, STK’lar veya derneklerde sorumluluklarınız artabilir.

Haberin Devamı

Kime inanmanız, kime inanmamanız gerek; bunu öğrenebileceksiniz.

21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay meydana gelecek. Kontrolünüzün dışında birtakım olaylar gerçekleşebilir ki bu özellikle işiniz ve kariyerinizle ilgili olabilir. Kulağınıza gelenler de sizi zorlayacaktır ama terapi desteği almak, ruhsal açıdan size iyi gelmeyen taraflarınızı iyileştirmek adına harika olur. Bu dönem psikoloji, bilinçaltı ve ruhsal konularla ilgili okumalar, araştırmalar yapabilirsiniz. Öte yandan yurtdışıyla ilgili önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Sağlığınıza da ekstra dikkat etmenizde fayda var, özellikle alerjiyle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Kariyerinizde geri dönüşü mümkün olmayan, çok büyük değişimler yaşayabilir, bambaşka bir yola girebilirsiniz.

23 Mart’ta da Plüton Kova burcunda geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Evet yanlış duymadınız tarihi, tekrar okumanıza gerek yok. Plüton, astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kalır. Yani ömrünüz bir daha Plüton’un Kova burcundaki seyahatini görmeye yetmeyecek, üzgünüm. Plüton bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde oldukça yavaş ortaya çıkar.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Plüton genel olarak yok eden, güç kazandıran, yeni bir sistem kuran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. 10’uncu evde, yani iş, kariyer ve toplumsal statüyü temsil eden alanda seyahat edecek. Bu süreçte kariyerinizde geri dönüşü mümkün olmayan, çok büyük değişimler yaşayabilir, bambaşka bir yola girebilirsiniz. Statünüzde, toplumsal imajınızda büyük değişimler meydana gelebilir.
Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Evliyseniz boşanmayla, bekârsanız evlilikle gibi büyük bir değişim yaşayabilirsiniz. Bazılarınız kariyer anlamında çok güçlenirken, bazılarınızsa çok ünlü olabilir. Bazılarınız da psikoloji, hammadde, kimyasal madde, insan kaynakları, madencilik veya enerji gibi alanlarda kariyer planları yapabilir.

NİSAN

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay oluşacak. İş koşulları, günlük angarya ve el oyalayan işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Bu konularda ilişki yönetimine dikkat etmelisiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizi halletmek için şartlar uygun olacak. Jüpiter’in etkisiyle psikolojik anlamda destek almak, ruhsal açıdan sıkıntı yaşadığınız konulara çözümler üretmek için harika bir dönem.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Yalnız bu dolunayda arkanızdan söylenenleri mesele haline getirip büyütmeyin. Sağlığınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir; bel bölgesi, böbrekler, bağışıklık sistemi ve bağırsaklara dikkat! Diyete başlamak için de uygun bir süreç.

Arkanızdan söylenenleri çok fazla abartmayın, mesele haline getirip büyütmeyin.

20 Nisan’da 29 derece Koç burcundaki Jüpiteryen Güneş tutulması kritik. 29 derece olmasından dolayı bu tutulma, içinde biraz stres barındırıyor. Psikolojik olarak arada kalmak, seçim yapamamak gibi durumlar yaşanabilir. Bu dönem ticaret, para, eğitim, sınavlar ve akademik konularda kararsız kalabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Elbette ruhsal arayışlarınız da çok ön planda olacaktır. Bu tutulmayı içsel anlamda kendinizi iyileştirerek deneyimleyebilirsiniz. Sağlık açısındansa adeta koruyucu bir kalkan altında olacaksınız. Sağlık sorunlarınız varsa bunlarla ilgili ilaç, tedavi, doğru doktor gibi önemli bilgiler edinebilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili ticari işler veya yolculuklar da bu tutulmayla gündeme gelebilir.

Yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz.

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Genel anlamda yeteri kadar anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz; bir yandan da elektronik aletlerle ilgili sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönem yeni bir şeylere başlamak yerine yarım kalan işlerinizi tamamlamak için şahane bir zaman.

MAYIS

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda Ay tutulması yaşanacak.

Bu tutulmaya Merkür gerilemesinin sert bir etkileşimi, Yengeç burcundaki Mars’ın da güzel bir desteği olacak. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konularda duygusal kriz ve sorumluluklar artabilir. Tutulma anında burcunuzda geri hareket eden Merkür’ün olması, iletişim krizlerine, dijital veya teknolojik sorunlara, seyahatlerle ilgili bazı aksaklıklara işaret edebilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz önem kazanacak. Belki söylemek istediklerinizi tam olarak söyleyemeyecek veya yanlış anlaşılabileceksiniz. Bu dönem bir şeyler imzalamak ya da yeni projelere başlamak için çok doğru olmayabilir. Mars’ın tutulmaya güzel etkileşimi, yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan gelebilecek olan desteklerin yanı sıra imza gerektiren konulara ve dijital işler de işaret edebilir. Tüm iletişim kanallarınız aktif bir şekilde işlerken Merkür gerilemesiyle her şeye çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz önem kazanacak.

6 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçip 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. Burcunuzda seyahat eden Jüpiter, yeni başlangıçlar yapmanız için ve ikili ilişkilerde karşınıza türlü fırsatlar çıkaracaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakabilirsiniz, kazancınızda gözle görülür bir artış yaşayabilir, din ve felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Atacağınız her adımda destek bulmanız çok daha kolaylaşacak, girişimlerinizin çoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için çeşitli olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze de daha düşkün olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacak, olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bu dönem gizli kalmış yeteneklerinizi geliştirebilir, bunları paraya çevirebilirsiniz.

Gizli kalmış yeteneklerinizi geliştirebilir, bunları paraya çevirebilirsiniz.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla gündeminizde yeni başlangıçlar, somut adımlar, maddi kazançlar, iyi sağlık, büyümüş işler olacak. Bitirilmesi gereken iş ve ilişkileri bitirip yenilere doğru yol almanız için gökyüzü size destekleyecek. Kendinizi geliştirecek, kendinize yatırım yapacak, kişisel hedef ve isteklerinize odaklanacak ve bunları yaparken rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

Aşırı eleştirel olmaktan, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçının.

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm olacak. Yola çıkacaksanız lütfen aracınızın kontrollerini yaptırın, ufak sorunlar tadınızı kaçırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve yakın çevrenizle sözlü iletişimde agresif, aşırı eleştirel, despot, sınırları zorlayıcı ifadelerden kaçının.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla gerginlikler yaşanabilir. Bilgi, iletişim ve seyahatlerle ilgili konularda sorunlar olabilir, fikirlerinizi ifade etmek için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

HAZİRAN

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek.

Ödemeler, borçlar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu, harcamalarınız, primler, burslar, nafaka, miras gibi konularda önemli gelişmeler kapıda. Birtakım finansal meselelerin sonuna gelebilir, belki bir borcu yapılandırabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Bazılarınız yatırımla ilgili somut adımlar atmak isteyebilir. Kredi çekeceksiniz abartmadan, ihtiyacınız olan kadarını çekin. Burs, sponsorluk veya maddi kaynak arayışı içindeyseniz bu dolunay zamanı bu konuları tamamlamak için harekete geçebilirsiniz.

Maddi açıdan önünüzü görmek zorlaşabilir.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Kişisel kazançlarınızı ilgilendiren bu yeniay zamanı maddi açıdan önünüzü görmek zorlaşabilir ve kendinizi sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

İş hayatınızdan kazandığınız para veya prim hesaplamalarınızda hatalar meydana gelebilir. Bu dönem dostlarınızdan beklentilerinizi düşürmekte de fayda var. Hatta bazı arkadaşlarınız hayal kırıklığı yaşatabilir. Dostlarınızla finansal ilişkiler kurmamanız iyi olur.

TEMMUZ

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcunda Merkür etkili dolunay yaşanacak.

Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’den güzel bir destek var. 9’uncu evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay, hukuk, eğitim, iletişim ve akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, bir bitiş getirebilir. İşin içinde Merkür olduğundan bir sürü yeni bilgiye erişebileceksiniz hatta bazılarınız yeni eğitimlere başlayabilecek. Belki de yeni bir dil öğrenmenin tam zamanıdır... Bu dönem sınavlar da başarıyla geçecektir. Öte yandan ticari veya hukuki anlamda size fayda sağlayan bilgilere ulaşabilirsiniz. Jüpiter’in de desteğiyle geleceğe yönelik planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilir. Her türlü anlaşma, sözleşme için de uygun bir dönem… Farklı inanç veya kültürlerden yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde de fırsatlar var.

 Farklı fikirlere kapalı olmayın.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcundaki yeniaya Plüton’un sert, Balık burcundaki Neptün’ünse güzel bir etkileşimi olacak. Aklınıza yeni fikirler gelebilir. Belki yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Plüton’un sert etkileşimiyle bu dönem aklınızdakileri aktarırken sert davranmayın, farklı fikirlere kapalı olmayın. Zihinsel olarak yorgun, yoğun, hatta biraz inatçı ve takıntılı olabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Seyahatlere çıkarken veya araba kullanırken dikkatli olun. Hem eşyanız kaybolmasın hem de dikkatiniz dağılmasın! Neptün’ün etkisiyle dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan manevi anlamda güzel destekler görebilirsiniz, yanınızda olduklarını bilmek size güven verebilir. Arkadaşlarınızla beraber yaratıcı işlere yönelebileceğiniz gibi birlikte seyahatlere çıkabilirsiniz.

Seyahatlere çıkarken veya araba kullanırken dikkatli olun.

23 Temmuz’la 4 Eylül arası Venüs Aslan burcunda geri hareket edecek. Odağınızda ev, yuva, aile ve gayrimenkul konuları var. Ev almak istiyorsanız veya taşınmak istiyorsanız bu dönem fiyat-değer arasındaki dengeyi ölçmekte zorlanabilirsiniz. Ama sıkı pazarlık yaparak uygun fiyata ev alabilirsiniz. Evinizi dekore etmek isterseniz sonuçtan memnun kalmayabilirsiniz. Veya ustalarla ilişkinizi yönetmek çok kolay olmayabilir.

AĞUSTOS

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

İşiniz, kariyeriniz ve toplumsal imajınız bu dolunayın ana konusu... İşinizle ilgili bir süredir uğraştığınız konuları tamamlamayabilirsiniz. İş arayışınız bu dolunayla bu sona erebilir. Atacağınız adımlarla dikkat çekeceksiniz. Jüpiter’in sert etkileşimiyle zaman zaman abartılı ve coşkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuzlukları abartmayın. Yurtdışı bağlantılı işler ve projeler de gündeme gelebilir.

Sonradan pişman olacağınız yatırımlar yapmayın, dikkatli düşünün!

16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcundaki yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu yeniayın konusu, ev, yuva, aile, yerleşim, gayrimenkul ve alım-satım. Evinizi değiştirebilir veya ev almak için kolları sıvayabilirsiniz. Uranüs’ün sert etkileşimiyle ani çıkışlarda bulunup ev hayatınızda huzursuzluklar da yaratabilirsiniz. Bu dönem epey elektrik yüklenebilirsiniz, topraklanmayı ihmal etmeyin! Ev içinde kazalar ve elektronik aletlerde sorunlar da söz konusu! Tahammülünüz azabilir, isyankâr olmaya eğilimlisiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023
23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Hem özel hayatınız hem de çocuklarla iletişimde sorunlar, gecikmeler yaşanabilir. Bu dönem eski sevgililerden mesajlar, haberler alabilirsiniz. Öte yandan sonradan pişman olacağınız yatırımlar yapmayın, dikkatli düşünün!

Size iyi gelmeyen bir ilişkinizi bitirebilirsiniz.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu, biraz sert bir dolunay! Çünkü Satürn’ün olduğu yere hem bir çeki düzen vermek hem de sorumluluk almak gerekir, üstelik kısıtlanma durumu da cabası... Odak noktanız dostlarınız olacak, arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, sosyal çevrenize yardım etmeniz gereken koşullar oluşabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Yalnız bu dolunay sürecinde enerjinizi bitiren ve size iyi gelmeyen bir sosyal ilişkinizi de bitirebilirsiniz. Bir arkadaşınız bir konuda size destek olmayabilir veya sizi engelleyebilir. Sosyal yaşamınıza çeki düzen vermeniz gerekebilir.

EYLÜL

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda bir yeniay meydana gelecek.

Bu yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’unsa destekleyici etkileşimleri olacak. Bu yeniay aşk, çocuklar, yaratıcılık, spekülatif kazançlar, hobiler ve yaratıcılığı ilgilendiren bölgede gerçekleşecek; bu konularda mükemmeliyetçi olabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Ancak Neptün’den dolayı sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilir, özel hayatınız veya sosyal çevrenizle ilgili gerçekleri göremeyebilir, aldanabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu dönem riskli yatırımlara, borsa gibi alanlara işin uzmanına danışmadan, kafanıza göre adım atmayın. Diğer yandan oldukça yaratıcı olacağınız, sizi kısıtlayan koşullardan kurtulacağınız, rutininin hatta konfor alanınızın dışına çıkabileceğiniz ve bunu yaparken mutlu olacağınız bir süreç.
Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Teknoloji ve dijital işler gündeme gelebilir. Güçlü yurtdışı bağlantıları kurabilir; eğitim, yayıncılık, reklam, pazarlama ve akademik konularda da güçlü destekler alabilirsiniz.

Sizi kısıtlayan koşullardan kurtulacak, konfor alanınızın dışına çıkabileceksiniz.

29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda dolunayda biraz yalnız kalıp kafanızı dinlemek isteyeceksiniz. Bu dönem terapi almak, ruhsal açıdan sizi yoran konuların üstüne gidip çözmek için uygun. Cesaretle adımlar atabileceksiniz. Bu arada kulağınıza gelen her dedikoduya aldırmayın. Sağlık açısından başınıza ve gözlerinize dikkat!

EKİM

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulmasına Plüton’un sert bir açısı var.

Günlük koşturmacalarınız artabilir. Beslenme ve spor düzeninize, belinize ve boşaltım organlarınıza dikkat edin! İşin içinde Merkür olduğundan, işle ilgili eğitimler, araştırmalar, seyahatler, anlaşmalar, yeni projeler gündemde…

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Yalnız Plüton’un sert etkileşimiyle yurtdışı bağlantılı iş ve projeler, akademik eğitimler, hukuki konular, uzak akrabalarla ilişkilerde krizler meydana gelebilir. İş bitirici olmaya çalışırken acımasız olmayın. Günlük rutininizde, alışkanlıklarınızda, iş ortamınızda önemli değişiklikler meydana gelebilir; görev tanımınız veya iş yeriniz değişebilir.

İş ortamınızda büyük değişimler olabilir, görev tanımınız, iş yeriniz değişebilir.

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması var. İnatçılık, değişime kapalılık sizi zor bir duruma sokabilir. İlişki yönetiminin önem kazanacağı, bu alanda ciddi krizlerin gündeme gelebileceği bir tutulma bu...

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Enerjinizi doğru kullanmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz. İlişkiler ve ortaklıklarda abartılı davranışlar sergileyebilir, ufacık bir meseleyi büyütebilirsiniz. Denetimsiz para harcamayın. Kaza, çarpma ve düşmelere dikkat, spora gidiyorsanız kaslarınızı ve eklemlerinizi çok fazla zorlamayın.

KASIM

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars/ Uranüs’ün etkin olacağı yeniaya Balık burcundaki Neptün’den güzel bir destek var.

İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, iş birlikleri ve sözleşmeler etki altında... Yalnız bu konularda tahammülünüz az olabilir, fevri çıkışlarda bulunabilirsiniz. Aceleci davranmaktan kaynaklı çarpma ve düşmeler yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar bozulabilir, iş birliklerini yönetmek kolay olmayabilir.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Evrende her şey sanki size karşıymış gibi hissedebilirsiniz. Sık sık, isyan edebileceğiniz durumlar yaşanabilir. Ancak Neptün’ün güzel desteğiyle dostlarınızdan manevi anlamda destek görebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla ortaklaşa işlere girişmenin planlarını yapabilirsiniz.

Para nedeniyle kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin.

27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir açısı olacak. Maddi konularda sizi strese sokacak gelişmeler olabilir, ekstra para harcamanız gerekebilir, kullandığınız iletişim aletleri birden bozulabilir ve yenisini almak zorunda kalabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Para nedeniyle kimsenin kalbini kırmayın. Kredi çekmek ya da yatırım yapmaktan kaçının. Satürn’ün sert etkileşimiyle dostlarınızla ilişkileriniz sınavdan geçebilir. Sosyal anlamda kendinize çeki düzen vermeniz gerekebilir. Kefil olmak, borç vermek için de pek uygun değil.

Satürn’ün sert etkileşimiyle dostlarınızla ilişkileriniz sınavdan geçebilir.

ARALIK

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek. Eğitim, seyahat, resmi işler ve sınavlarda gecikmeler ve hatalarla uğraşmanız gerekebilir.

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Gündeminizde başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, burs ve sigorta primleri gibi konular olacak.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Bu alanlarda yeni adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Neptün’ün sert etkileşimiyle maddi konularda önünüzü göremeyebilirsiniz, kandırılmaya açık bir dönemde olabilirsiniz. Dostlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Seyahatler gündeme gelebilir, yeni eğitimlere katılabilirsiniz.

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcunda dolunayı Balık burcundaki Satürn destek verecek. Bir süredir aklınızda olan önemli fikirleri, projeleri hayata geçirmek adına adımlar atabilirsiniz. Tüm iletişim araçlarını aktif olarak kullanacaksınız. Seyahatler gündeme gelebilir, pek çok yeni şey öğrenebilir, eğitimlere katılabilirsiniz.

Dinçer Güner’den yıllık burç yorumları: Boğa ve yükselen Boğa 2023

Satürn’ün desteğiyle projelerinizi hayata geçirirken arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Öte yandan yakın çevrenizi düzene sokabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilir, dostlarınızla yakınlığınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Yayıncılık, eğitim, satış, pazarlama gibi alanlarda güzel destekler bulabilirsiniz.

DİĞER BURÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!