Aşk çeşmesinde çıplak yüzen adam gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Aşk çeşmesinde çıplak yüzen adam gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 19:13

İtalya'nın başkenti Romanın sembollerinden biri olan Aşk Çeşmesinde (Fontana di Trevi) çıplak yüzen bir adam gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Çeşmenin etrafında güvenlik tedbiri alan polislerin, yakındaki bir hırsızlık olayına müdahale etmesini fırsat bilen 30 yaşlarındaki bir İtalyan, onlarca turistin önünde giysilerini çıkartarak çeşmenin havuzunu baştan sona yüzdü. Meraklı turistlerce görüntülenen adam, havuzdan çıkar çıkmaz gözaltına alındı.Bir örtüyle vücudu sarılarak, örtülen kişinin, polis merkezine götürüldüğü belirtildi.

İlk önce bir yabancı olduğunu beyan eden kişinin, yapılan araştırmalar sonucu İtalyan olduğu ve sahte kimlikle dolaştığı tespit edildi.İtalyada tarihi eserlerin üzerine çıkmak ya da havuzlarında yüzmek yasak ve bunun yapılması halinde para cezası öngörülüyor.

Söz konusu kişi hakkında da hem bu nedenle hem de polise yalan beyanda bulunmuş olması ve sahte kimlik taşımasından dolayı işlem yapılacağı bildirildi. İtalyan basını bu kişinin, havuza girmeden önce sürtüşme yaşadığı bir trafik polisini de dizinden hafif yaraladığını yazdı.

Haberin Devamı

Aşk çeşmesinde çıplak yüzen adam gözaltına alındı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!