Apple Watch Nike+ satışa çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Apple Watch Nike+ satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 10:52

Apple ve Nike, Apple Watch Nike+’ın 28 Ekim Cuma günü satışa sunulacağını bugün duyurdu.

Haberin Devamı

Apple Watch Nike+, Nike+ Run Club uygulaması ile Apple Watch Series 2’nin tüm özelliklerini bir araya getiriyor. Apple Watch Nike+ aynı zamanda, özel Nike Spor Kordonlar ve Aktivite Halkaları, Kalp Atış Hızı, Kronometre ve Hava Durumu gibi koşuculara ilk bakışta bilgi veren uygulamalarla kolayca kişiselleştirilebilen Nike’ın ikonik tarzından esinlenmiş saat kadranlarıyla kullanıma sunuluyor. 
 
Apple’ın Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jeff Williams, “Formunu korumak ve sağlıklı kalmak için tüm dünyada yapılan en popüler aktivitelerden biri koşmak ve Apple Watch Nike+ ile koşucular performans hedeflerine ulaşmak için daha da motive olacak.” dedi.
 
Nike Markası Başkanı Trevor Edwards, “Dünyanın her yerindeki tüketicilere koşu deneyimi sunmanın heyecanını yaşıyoruz,” diyor ve sözlerini sürdürüyor: “Apple Watch Nike+  Nike+ Run Club uygulamasıyla birlikte tüm sporcular için basit bir koşu çözümüne sahip bir aygıt sunuyor.”
 
Tüm Apple Watch Series 2 modellerinde olduğu gibi Apple Watch Nike+, iPhone’unuz yanınızda olmasa bile hızınızı, mesafenizi ve rotanızı takip eden yerleşik GPS’e sahip. Apple’ın bugüne kadar ürettiği en parlak ekran sayesinde, ölçümler kolayca okunabiliyor. Kullanıcılar koşu sonrasında havuza dalmak isterse, Apple Watch Nike+ 50 metreye kadar suya dayanıklı. Nike+ Run Club uygulaması, Apple Watch Nike+’a sorunsuz şekilde entegre oluyor ve akıllı koşu anımsatıcıları, arkadaşların yarış davetleri, hatta hava dışarı çıkmak için uygun olduğu zaman bilgi veren uyarılarla günlük motivasyon sağlıyor. Hız, mesafe, kalp atış hızı dahil, antrenman verileri bir bakışta görülebiliyor ve uygulama, paylaşılan koşu özetleriyle arkadaşça yarışmaları teşvik ediyor. Hatta kullanıcılar doğrudan bileklerinden birbirlerine yumruk çakma hareketi gönderebiliyor.
 
FİYATLAR VE BULUNABİLİRLİK 

• Apple Watch Nike+, 38 mm ve 42 mm iki farklı alüminyum kasa boyutu ve dört özel Nike Spor Kordon renk kombinasyonuyla (Siyah/Volt, Siyah/Soğuk Gri, Mat Gümüş/Beyaz ve Mat Gümüş/Volt) sunuluyor. 
• Apple Watch Nike+ 38 mm 1.399 TL, 42 mm ise 1.499 TL fiyatla satılıyor.
• Apple Watch Nike+ 28 Ekim Cuma günü ABD, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Japonya, Kanada, Kolombiya, Lüksemburg, Macaristan, Makao, Malezya, Meksika, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Rusya, Singapur, Tayvan, Tayland, Türkiye ve Yeni Zelanda’da satışa sunulacak.  
• Apple Watch Nike+ 29 Ekim Cumartesi günü BAE, Bahreyn, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Umman ve Yunanistan’da satışa sunulacak.
• Apple Watch Nike+ 30 Ekim Pazar günü İsrail’de satışa sunulacak.
• Nike Spor Kordonlar yalnızca Apple Watch Nike+ modelleriyle birlikte edinilebilir ve ayrı satılmıyor.
• Apple Watch Nike+ için iOS 10 veya daha yeni sürümü yüklü iPhone 5 daha yeni bir iPhone modeli gerekiyor. Bazı özellikler tüm bölgelerde veya tüm dillerde kullanılamayabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!