Antalya'da uyuşturucu baskını

Güncelleme Tarihi:

Antalyada uyuşturucu baskını
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 14:02

Antalya'da uyuşturucu baskını

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüphelinden 2'si tutuklandı.

Konyaaltı İlçesi Siteler Mahallesi'ndeki bir park içerisinde uyuşturucu madde satışı yapan şahısların olduğu bilgisi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Park içerisinde motosikletli 2 şüpheli, ekiplerince fark edince kaçmak istedi. Bu sırada şüphelilerden biri motosikletten düşerek yaya kaçmaya çalıştığı esnada yakalandı.

Yakalanan B.K., motosikletle kaçan şahsın A.O.D. olduğunu, Toros Mahallesi'nde birlikte ev kiraladıklarını, kendisinin esrar maddesi sattığını, A.O.D.'nin ise uyuşturucu hap sattığını, aynı zamanda her ikisinin madde kullandıklarını, ikamet ettikleri evde hap ve esrar maddesi olduğu bilgisini verdi.

Bölgede önlem alan ekipler, A.O.D.'yi evine geldiği sırada, yanındaki uyuşturucu bağımlısı B.K. ile yakaladı. Evde yapılan aramada 185 adet hap, 77 gram esrar maddesi ile hassas terazi ele geçirildi. Şüphelilerden parkta yakalanan B.K. ile A.O.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, uyuşturucu bağımlısı B.K. serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!