Ankara’ya özel ‘Hello’ cemiyeti buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Ankara’ya özel ‘Hello’ cemiyeti buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2018 15:19

Ankara cemiyeti, HELLO Dergisi ve Sinpaş GYO’nun verdiği davette buluştu. Konuklar, Allen Hulsey’in keyifli şarkıları eşliğinde güzel bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Dünyanın en saygın magazin ve cemiyet dergilerinden HELLO’nun Ankara özel sayısı, Sinpaş GYO ev sahipliğinde, Ege Vadisi satış ofisinde cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla brunch ve müzik eşliğinde kutlandı. Ege’ye özgü lezzetlerin ikram edildiği kahvaltıda konuklar, Allen Hulsey’in keyifli şarkıları eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.

TASARIMLAR DA SERGİLENDİ

Etkinliğin ev sahipliğini Doğan Burda Dergi Grubu Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen ve Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci üstlendi. Erdal İpekeşen, HELLO Ankara özel sayısı ile başkentin sosyal hayatına daha fazla katkı sağlayacakları düşüncesinde olduklarını belirtti. Sinpaş GYO Pazarlama ve Kurumsal İletişim Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekinci de, Ege Vadisi projesinin yaptıkları diğer projelerden daha farklı ve butik bir proje olduğunu söyleyerek, Ege yaşamını Ankara’da 365 gün boyunca yaşatacaklarını ifade etti.
Enigma Furniture’ın kişiye özel tasarımlarının da sergilendiği davete Tüzün Mirza, Canip Karakuş, Candan İrengün, Lerzan-Ali Mete, Aysel Akçay, Ebru-Deniz Demiryürek, gibi isimler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!