iPhone XS Max: Apple'ın gelmiş geçmiş en pahalı telefonu ne kadar olacak?

Güncelleme Tarihi:

iPhone XS Max: Appleın gelmiş geçmiş en pahalı telefonu ne kadar olacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 14:16

Apple üç yeni iPhone modelini 12 Eylül tarihinde tanıttı. Yapılan birçok sızıntı haberine konu olan iPhone XS modelleri ve iPhone 9 hakkında yeni bir detay paylaşıldı. Paylaşılan detay ile birlikte yeni iPhone modellerinin fiyatları bir kez daha gün yüzüne çıktı. Apple’ın yeni telefonları her ne kadar özellikleriyle dikkat çekse de fiyatlarıyla da oldukça çok konuşulacak.

Haberin Devamı

Apple’ın bu zamana piyasaya süreceği en pahalı telefonun iPhone XS Max olacağı iddia ediliyor. Raporda iPhone XS Max fiyatı ise 1050 dolar olarak görmekteyiz. Diğer iPhone modellerinin fiyatına göz atacak olursak; iPhone 9799 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Ayrıca 5.8 inç boyutundaki OLED ekrana sahip olan iPhone XS modelinin başlangıç fiyatınınsa 999 dolar olarak belirtiliyor. Bank of Amerika analisti Wamsi Mohan yapmış olduğu bu analizde, yeni iPhone modellerinin fiyatları beklenenlerden daha fazla olacağını özellikle vurguluyor.

Şunu da belirtmemiz gerekiyor ki, yukarıda belirtiğimiz fiyatların iPhonemodellerinin başlangıç fiyatları olduğunun da altını çizmekte fayda var. Henüz ortaya atılan bu iddia ile ilgili Apple yetkilileri tarafından resmi bir açıklama yapılmadığını belirtelim. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!