İngilizler sinekleri de yendi!

Önceki günkü maçlarda en ilgi çekici görüntülerden biri İngilizlerin sineklerle savaşı, diğeri ise Panamalı bir taraftarın pankartıydı. “Tehlike. Eden Hazard” diye yazarak takımını uyarmaya çalışan Panamalının bu çabası boşa çıktı ve Belçika sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Volgograd Arena’da oynanan Tunus-İngiltere maçında futboldan çok sahayı basan sinekler ön plana çıktı.

İngilizler sinekleri de yendi

Ruslar stadın üzerinden helikopterle ilaç sıkarak müdahalede bulundu ancak sinekleri uzaklaştırmaya yetmedi. Jesse Lingard, Raheem Sterling ve Danny Welbeck ise vücutlarına sinek ilacı sıkarak kurtulmaya çalıştılar ancak onlar da başarılı olamadılar.

İngilizler sinekleri de yendi

Kısacası İngilizler sadece Tunus’u değil sinekleri de yenmek zorunda kaldı.

 

Haberin Devamı

BÜYÜK TEHLİKENİN FARKINDA MISIN PANAMA!

Belçika maçı öncesi tribünde yer alan küçük bir Panama taraftarı takımını açtığı ilginç bir pankartla uyardı.

“Tehlike! Eden Hazard” yazılı bir pankart açan bu küçük taraftarın tüm çabaları boşa çıktı. Panama sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılırken akıllarda bu güzel görüntü kaldı. Bakalım bu küçük taraftarın bir sonraki maçtaki tehlike olarak göstereceği isim kim olacak?

 

82 YILLIK TRAKTÖRLE RUSYA’DA

İngilizler sinekleri de yendi

70 yaşındaki Alman futbol aşığı Hubert Wirth ülkesine destek vermek için 1936 model traktörüyle çıktığı yolculuğu tamamladı. Almanya’dan 30 gün önce yola çıkan Wirth sonunda Moskova’daki Luzhniki Stadı’na ulaştı. Wirth, Meksika’ya 1-0 kaybeden Almanya’nın durumuna üzülse de traktörüyle ülkesini takip etmekten vazgeçmeyecek gibi.

 

GOLLER YETMEDİ TOPU DA YEMEYE KALKTI

İngilizler sinekleri de yendi

Panama ilk maçında Belçika’ya 3-0 mağlup oldu. Oldukça zayıf bir kadroya sahip olan Panama’da en çok yıkılan oyuncu ise kaleci Jaime Penedo’dan başkası değildi. Yediği gollerden sonra sinirlerine hâkim olamayan Penedo, topu ısırmaya başladı. Sanırım Penedo topu yerse bir daha gol yemeyeceğine inanıyor. Birisi gerçeği ona anlatsın.

 

Haberin Devamı

CHO HYUN-WOO’NUN BU KURTARIŞI UNUTULMAZ

İngilizler sinekleri de yendi

Güney Kore kalecisi Cho Hyun-Woo’nun İsveç maçındaki performansı uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek. İnanılmaz kurtarışlara imza atan Woo’nun yüzüyle yaptığı kurtarış sonrası saygı duruşunu hak etti. VAR ile gelen penaltı onun muhteşem kurtarışlarını YOK edemeyecek. Alkışlar içgüdüleri ve refleksleriyle 7 muhteşem kurtarış yapan Woo’ya...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları