Altınova Kaymakamı Engin: 2018’de hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz

Güncelleme Tarihi:

Altınova Kaymakamı Engin: 2018’de hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 12:54

Altınova Kaymakamı Engin: 2018’de hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nn Altınova ilçesi Kaymakamı Zafer Engin, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek 2017 yılında yapılan çalışmalarını değerlendirip, sorunları dinledi. Engin, “Ben herkese teşekkür ediyorum. 2018’de hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz” dedi.

2018 yılının ilk mahalle toplantısı Kaymakam Zafer Engin başkanlığında Altınova Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda muhtarların kimliklerinin değişeceği açıklanırken, 2017 yılında meydana gelen olaylar ve iş kazaları ele alındı. Toplantıya Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Mesut Aslan, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Erişken, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Mesut Aslan ve Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, 2017 yılında sorumluluk bölgelerinde meydana gelen olaylar ve 2016 ile orantıları hakkında bilgi verdi. Genel olarak iş kazaları, uyuşturucu ve faili meçhul olayların üzerinde yoğunlaştıklarını ifade eden Aslan ve Duman, suçla mücadele konusunda orak hareketin önemine değinerek, şüpheli durumların 112’ye bildirilmesini istedi.

Altınova’da tüm kurumların özverili bir şekilde görev yaptığını ifade eden Kaymakam Engin, “Jandarma, emniyet, belediyelerimiz, muhtarlarımız ve halkımız el ele vererek örnek bir uyum sergilemekteyiz. Ben herkese teşekkür ediyorum. 2018’de hizmet kalitemizi daha da yükselteceğiz. Özellikle tüm kurum ve kuruluşlarımızla uyuşturucu ile mücadelede konusunda kararlılıkla çalışmalar yapılmakta. Eğitim konusunda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Halkımıza en kaliteli hizmeti götürme konusunda gayretli bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!