Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupanın en büyük mobilya fuarı devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2022 16:55

Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı, dünya mobilyasının önemli aktörlerini bir araya getiriyor. 25-30 Ocak tarihleri arasında devam edecek fuar, Tüyap Kongre ve Fuar merkezinde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Haberin Devamı

Aynı zamanda MOSDER Başkan Yardımcısı görevini de yürüten, Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, fuarın Türk Mobilya sektörüne sağlayacağı katkıların önemine işaret ederek; “Türkiye olarak 2021 yılında ihracatta çok önemli rakamlara ulaştık. Mobilya sektörü de üstüne düşeni büyük bir başarı ile yerine getirdi. Mobiya sektörü olarak yüzde 25.7 artışla 6.9 Milyar dolarlık bir rakama ulaştık. Şimdi sorumluluğumuz daha fazla. 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için, önemli markaları bir araya getiren bu büyük organizasyonlardan, fuarlardan olabildiğince yararlanmalı üretim, tasarım ve rekabet gücümüzü öne çıkararak ilerlemeye ve ülke ekonomimize daha fazla katkıda bulunmaya devam etmeliyiz” dedi.

Ortadoğu, Rusya, Afrika ve Avrupa’dan sonra son mağazasını ABD’de faaliyete geçiren Loda Mobilya da fuarda yerini aldı.  İhracat hedefini büyüten şirket, farklı ülke ve şehirlerde de yeni mağazalar açarak ülke ekonomisine sağladığı katkıyı artırmayı amaçlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!