AK Partili Adaylar Kulp Esnafını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Adaylar Kulp Esnafını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:34

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları Netice Aslan ve Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında Kulp ilçe esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan milletvekili adayları, esnafın istek ve sorunlarını dinledi. Adaylar, daha sonra ise, AK Parti ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Burada konuşan adaylardan Arslan, “AK Parti ilçede belediyeleri yönetirken birçok sorunu çözdü. Ancak şimdi bakıyoruz ki ilçemizde hiçbir şekilde yatırım ve hizmet yapılmamış. AK Parti hükümeti ilçemize ve bölgemize çok şeyler yaptı. İlimize ve ilçemize hizmetlerin yeniden sağlıklı bir şekilde gelebilmesi için tekrardan AK Parti iktidarına ihtiyacımız var. Bu seçim ülkemizin geleceğinin meselesidir. Barış, huzur ve çocuklarımızın geleceği için AK Parti’nin bu sefer mutlaka tek başına iktidar olması lazım. Partimizin tek başına güçlü bir şekilde iktidar olabilmesi için siz değerli hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi
Ardından konuşan Parlak ise, vatandaşlardan seçimlerde AK Parti’ye destek çıkmalarını isteyerek, “Bölgemizde barışın ve huzurun olması için AK Partiye ihtiyacımız var. Gelin hep birlikte ülkemizin geleceği adına ve güzel hizmetlerin devamı adına elinizi vicdanınıza koyun. Kim size hizmet edecekse seçimlerde ona oyunuzu verin” ifadelerinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!