Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Ateş Grubunun Yükselenle İlişkisi

"Koç, Aslan ve Yay" burcunun yükselen burçla ilişkisi...

Haberin Devamı

Asıl burç ve yükselen burcunuz birbirlerinden etkilenerek karakter yapınızı belirliyor. Bakalım ateş grubundaki "Koç, Aslan ve Yay" burçları yükselen burçlarından ne yönde etkileniyor?

[fotogaleri=21]

Asıl Burç Ateş, Yükselen de Ateş Grubunda ise...

Kişinin asıl burcu ile yükselen burcu ateş grubundan ise, oldukça bencil bir yaradılışa sahiptir. Dünyanın merkezi olarak kendini görür. Her şey kendi ekseni etrafında dönsün ister, güçlü bir kişiliği bulunur. Her şeye hevesle atılırlar. Çok inatçı olurlar ve ikinci adam olmayı sindiremezler.

Asıl Burç Ateş, Yükselen Hava Grubunda (İkizler, Terazi, Kova) ise...

Ateş grubuna yükselen burç hava isabet etmese, yukarıda açıklanan oluşumlar bulunduğu halde dışarıya aksetmez. Israrcı olmayan, örf ve adetlere bağlı, aşırı davranışlardan uzak, eli açık ve çevresine yararlı, bir kişilik belirir. Bunlar herkese yardıma koşan bağımsız insanlardır.

Haberin Devamı

Asıl Burç Ateş, Yükselen Su Grubunda ise...

Asıl burcu ateş olan kişinin yükselen burcu su grubundan ise yani Koç, Aslan veya Yay’a; Yengeç, Akrep veya Balık isabet etmişse yaşamı huzursuz olan ve çeşitli sorunlarla geçmeye aday birisidir. Asıl burcun ateş karakterli, taşkın nitelikleri yükselen burcun karamsar özelliklerini alır. Kişi kafasında düşündüklerini rahatlıkla ortaya dökememenin bunalımı içindedir. Çevresini kırıp geçiren ama birden ılımlı, aşırı sıcak olabilen birisidir. Bunlar aynı zamanda küçük yararlar peşinde ısrar eden tiplerdir ufak hesaplar üzerinde durup birden cimrileşirler.

Asıl Burç Ateş, Yükselen Toprak Grubunda ise...

Asıl burç ateş, yükselen burç toprak grubundan ise yani Koç, Aslan veya Yay'a; Boğa, Başak veya Oğlak isabet ediyorsa, yukarıda açıklanan tanımlar bu anlamda bu kişiler için de geçerlidir fakat bunların sıkıntıları daha azdır. Eğer yükselen burca Boğa düşmüşse yemek, içmek ve eğlence masalarında geçen bir yaşam tarzı görülür. Hırsları ilerlemeye, yükselmeye dönüşür ama zevkleri için para harcamaktan kaçınmazlar. Yine de genel olarak bu tipler kolay para harcayamazlar. Yükselen burca Başak rastlamışsa büyük maddi kazançlar sağladıkları halde yine büyük maddi kayıplara uğrayabilirler. Yükselen Oğlak düşmüşse, kişi iyi bir eğitici olur ama bunlarda iç huzur dingin bir düzeye bir türlü kavuşamaz.

Haberin Devamı

Astrolog Şenay Yangel 

13 HAZİRAN HAFTASI BURÇLAR