Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

İstanbul’a yakın tatil adresleri

İstanbul’a yakın ama şehrin stresinden uzak, en iyi 5 oteli sizler için seçtim.

Haberin Devamı

İstanbul’dan çok uzaklaşmadan sessiz, sakin ve keyifli birkaç gün geçirmeye ihtiyacınız varsa en güzel 5 oteli sizler için seçtim. Kış rehavetinden kurtulmak, hem biraz iş ve şehir stresinden kaçmak hem de yeni yerler görmek istiyorsanız bu otellerden birine hemen yer ayırtın derim.


Casa Lavanda Boutique Hotel

İstanbul’a yakın tatil adresleri

Ormanın içinde, doğayla baş başa huzur vaat eden bir butik otel! İstanbul’a yakın ama şehrin gürültüsünden uzak, doğaya karşı, Casa Lavanda Darphin Spa ile iş stresinden arınıp şöminenin karşısında kışın tüm güzelliğini yaşamak istiyorsanız Şile Lavanda Butik Otel'de unutulmaz bir tatil sizi bekliyor. Ancak otel, 15 yaşından küçük misafirleri ağırlayamıyor, haberiniz olsun.

Haberin Devamı

Ayrıca Merhamet dizisini izleyenler, bu butik oteli daha yakından tanıyacaklardır. Diziyi izlerken “Bu cennet otel acaba nerede?” diyorsanız işte size cevabı :)


Village Park Resort & Spa

İstanbul’a yakın tatil adresleri

İstanbul’dan çok uzaklaşmadan kuş sesleri eşliğinde huzurlu ve keyifli bir tatil yapmak istiyorsanız Beykoz Village Park Resort & Spa, çam ormanları arasında size muhteşem bir tatil sunuyor. Yalnızca ahşap ve taş malzemelerle inşa edilen bu otelde, hem bedenen hem de ruhen huzura kavuşacaksınız.

Ayrıca Riva Bot Turu’na da kendinizi hazırlayın! Nehrin Karadeniz’e ulaştığı bu yerde keyifli bir bot turu sizleri bekliyor.


Villa Fe

İstanbul’a yakın tatil adresleri

Villa Fe, Çatalca’da tam ev havasında bir butik otel. Ormanın içerisinde ev rahatlığı sunan, Villa Fe’de, fidanlıkta yürüyüş yapabilir, dilerseniz Hezarfen Havaalanı'ndan uçarak bölgeye tepeden bakabilir, İstanbul turu atabilir hatta uçuş dersleri alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Richmond Nua Wellness & Spa       

İstanbul’a yakın tatil adresleri

Sağlıklı ve huzurlu bir tatil anlayışına sahip Richmond Nua Wellness & Spa, dillere destan Spa’sı ile rahatlamayı, Sapanca Gölü ve ormanın karşısında huzuru, menüleriyle sağlıklı beslenmeyi vaat ediyor. Soğuk havalarda ruhunuzu dinlendirecek bir ortam istiyorsanız burası tam size göre!


Greenline Guesthouse

İstanbul’a yakın tatil adresleri

Ağva’da, nehrin kenarında keyifli bir hafta sonu kaçamağına ne dersiniz? Ağva için diğer yerler kadar sessiz ve sakin diyemesem de nehrin kenarında balık tutmak, deniz bisikleti, kano, sandal veya motor ile nehir gezisi yapmak, doğanın güzelliğine karşı fotoğraf çekmek, konforlu bir otelde birkaç gün geçirmek için bile gitmeye değer.