Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

“Bakışarak anlaşıyoruz”

Ekranın yeni ikilisi: Tanem Sivar ve Burcu Esmersoy.

Haberin Devamı

Tanem Sivar ve Burcu Esmersoy'u ,“Nedir Ne Değildir” ve “En Güzel Bölüm” programlarıyla tüm hafta boyunca izleme şansını yakalıyoruz. Star TV’nin yeni ekran yüzleri olan iki güzelden Tanem Sivar ile bu projenin perde arkasını konuştuk.

“Nedir Ne Değildir” programında Burcu Esmersoy ile nasıl bir araya geldiniz, bu fikir nasıl ortaya çıktı?

Aslında bizim aklımızda beraber bir şeyler yapmak vardı ama “Ne güzel fikir, bir gün olur belki” deyip geçtiğimiz bir konuydu. Tesadüf şimdi ki yapımcımız bizi iyi bir ikili olarak düşünmüş. Biz de çok mutlu bir şekilde teklifi kabul ettik.

Siz Burcu Esmersoy ile daha önceden de arkadaştınız sanırım. Peki, bunun programda ikili olmanıza etkisi ne kadar oldu?

Oldukça etkiliydi ama iyi arkadaş olup iyi vakit geçirmek projenin iyi olacağı anlamına gelmez. Arkadaşlığımızdan önce birbirimizi ekran yüzleri olarak da çok beğeniyor ve başarılı buluyorduk. Aslında aynı işe girerken bu durum arkadaşlığımızdan daha önemli bir detaydı. Çok şanslıyız çünkü program tahmin ettiğimizden de güzel geçiyor.

Haberin Devamı

“PROGRAM BAŞLAMADAN BİZDEN İYİ BİR İKİLİ ÇIKACAĞINA İNANMIŞLARDI”

Hem “Nedir Ne Değildir” programında berabersiniz hem de “En Güzel Bölüm” programını dönüşümlü sunuyorsunuz. İzleyiciler ve kanal sizi yakıştırdı sanırım, siz ne düşünüyorsunuz?

Aslında “Nedir Ne Değildir” için kanalla anlaşıp imza atarken “En Güzel Bölüm”ü de teklif ettiler yani daha program başlamadan bizden iyi bir ikili çıkacağına inanmışlardı. Ne mutlu bize ki herkes haklı çıktı ve ortaya çok güzel bir iş çıktı.

“Bakışarak anlaşıyoruz”

Peki, iki kişi olmanın ne gibi artıları ve dezavantajları var sizce, siz neler yaşıyorsunuz?

Her şeyi doğal sürecinde olması gerektiği gibi yapıyor ve yaşıyoruz. İlk bölümden beri bir kez bile planlayarak ekrana çıkmadık çünkü birbirimizi tamamlayacak kadar tanıyoruz. Bir bakış bile birbirimiz için yeterli oluyor.

Haberin Devamı

“İKİMİZ DE DÜŞÜNÜLDÜĞÜ KADAR HIRSLI DEĞİLİZ”

Aranızda hiç kıskançlık yaşanmıyor mu? İkiniz de çok hırslı mısınız?

Aramızda böyle sorunlar hiç yaşanmadı. İkimiz de düşünülenin aksine çok hırslı değiliz ama güzel işlerde anılmak konusunda ikimiz de çok titiziz. Birbirimizin başarısı, bizi daha da başarılı yapar mantığı ile hareket ediyoruz.

Şu anda televizyonda iyi bir noktadasınız. Daha önce de konuşmuştuk sizinle, hayalinizde bir de kamera arkası kaldı değil mi?

Evet, o hayalim hala var. Bu sene Zeynep Özbatur’un Yapımlab Seminerlerinde 4. workshop’ıma başladım ve Burak Göral ile senaryo çalışmalarına katılıyorum.

Burcu Hanım’la veya yalnız başka projeler içinde de yer alacak mısınız?

Haberin Devamı

Hem beraber hem bireysel düşündüğümüz projeler var ama şimdilik kesin netleşmediği için bir şey anlatmasam daha iyi :) 

Tanem Sivar'a sorularımızı tüm samimiyetiyle yanıtladığı için teşekkür ediyoruz.

Röportaj: Nilay Uzun İnan