Minik Bayanların Yeni Sırdaşı

Güncelleme Tarihi:

Minik Bayanların Yeni Sırdaşı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2011 09:53

Barbie artık minik bayanların sırlarına ortak...

Haberin Devamı

Küçük hanımların vazgeçilmez arkadaşı barbie, şimdi onlar için özel elektronik günlük modeliyle yine onların ilgisini çekmeyi hedefliyor! Hem oyun oynayıp hem eğlenebilecekleri bu günlük, yazı yazmak dışında çizim içinde kullanılabiliyor.

Modayı yaşam tarzı haline getiren Barbie Fashionistas, kız çocuklarının oyunlarına bebekleri ile renk katarken bu kez de günlüğü ile minik bayanların sırlarına ortak oluyor. Barbie Fashionistas Günlük’e özel anlarını yazan minikler, günlüklerini moda çizimleri yapmak için de kullanabiliyorlar.

Barbie Fashionistas Günlük’ün Anahtarı Şık Bir Bilezik

Barbie Fashionistas Günlük ile beraber üzerinde Barbie’nin imzası olan çok şık bir bilezik de var. Bu şık bilezik aslında gizli bir anahtar. Barbie Fashionistas Günlük, sadece bilezik üzerine yaklaştırılınca açılabiliyor ve müzik çalmaya başlıyor. Miniklerin her gittiği yere keyifle götüreceği Barbie Fashionistas Günlük, neşeli, sevinçli, heyecanlı anlarına tanık olurken kız çocuklarının hayallerini geliştirmesine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Barbie Fashionistas Günlük’ü incelemek ve Barbie’yi yakından izlemek isteyen minikler www.barbie.com.tr sitesinden tüm detaylara ulaşabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!