Yeni yıl heyecanını şimdiden hisset: Milli Piyango 2024 Yılbaşı Çekilişine çok az kaldı! 

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl heyecanını şimdiden hisset: Milli Piyango 2024 Yılbaşı Çekilişine çok az kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2023 10:54

Yılın en heyecanlı anlarına sadece birkaç gün kaldı! Milli Piyango'nun rekor yılbaşı ikramiyesi, büyük ödülleriyle ve heyecan dolu anlarıyla yaklaşıyor. Sen de bu eşsiz şans oyunuyla yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapma fırsatını kaçırma. İşte Milli Piyango'nun 2024 Yılbaşı Çekilişi hakkında bilmen gereken her şey: 

Tamamı Dağıtım Garantili Rekor Büyük İkramiye Çekilişi bu sene de Milli Piyango’da! 

Yılbaşı çekilişi, bir günde hayatını değiştirebilecek bir şans oyunu. Bu yıl Milli Piyango, büyük ikramiyelerle dolu bir geceye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Sen de bu büyük çekilişin bir parçası ol ve şansını deneyerek muhteşem ödüllerin sahibi olma şansını yakala. 

Milli Piyango Biletini Al, Çekilişine Katıl 

Milli Piyango yılbaşı çekilişine bilet almak için millipiyangoonline.com adresi ve Milli Piyango Mobil Uygulamasından online bilet satın alabilir; Türkiye’nin birçok ilinde bulunan sana en yakın bayiden bilet alabilir ve 31 Aralık 2023 akşamı çekilişi bekleyerek heyecan dolu anları yaşayabilirsin. Belki de yeni yılda beklenen büyük ikramiye, senin olacak! 

Bu benzersiz fırsatı kaçırmamak için millipiyangoonline.com’u ziyaret edebilir ve çekiliş detaylarına BURADAN ulaşabilirsin. Online bilet satın alarak, çekiliş heyecanını yaşayabilir ve büyük ödül için umut dolu bir bekleyişe girebilirsin.  

400 milyon TL’lik rekor büyük ikramiyenin sahibini ya da sahiplerini arayacağımız Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 400 TL, yarım 200 TL ve çeyrek bilet 100 TL şeklinde olacak. 

Bu yılbaşı, hayatının en unutulmaz anı olabilir. Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişine katılarak, büyük ödülle birlikte gelecek umudu yaşayın.  

Heyecanla Beklenen An 

Yılbaşı gecesi, tüm Türkiye'nin gözlerinin çekiliş ekranına kilitleneceği, heyecanın doruklarda olacağı bir gece olacak. Sen de bu büyük heyecana ortak ol ve şansını dene. 

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişine katılmak için şimdi üye ol ve unutulmaz yeni yıla şanslı bir başlangıç yaparsan; rekor ikramiye 400 Milyon TL, belki de senin seçeceğin bilette olabilir. 

 İlandır

BAKMADAN GEÇME!