Yeni yıl hediyenizle zamana anlam katın Saat&Saat ile mutlu yıllar mutlu zamanlar

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl hediyenizle zamana anlam katın Saat&Saat ile mutlu yıllar mutlu zamanlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2022 08:00

Sevdiklerimizle geçirdiğimiz anlar, zamanı daha değerli, daha özel kılıyor. Bazen zamanı durdurup hep o anda kalmak istiyoruz. Dünyaca ünlü markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat’in bu anları hep hatırlayın diye sunduğu birbirinden şık ve özgün saatler, yeni yıl için mükemmel bir armağan oluyor.

1- Armani Exchange’nin kırmızı ve siyahın muhteşem uyumunu sergileyen yeni modeli, spor-şık çizgisiyle tüm gözleri üzerinde topluyor. Stilindeki iddiasını saatine yansıtmak isteyen erkeklere hitap eden kırmızı saatin, iskelet tipi siyah kadranı tasarıma fark katıyor. Saatin silikon kayışı ise özellikle aktif yaşayanlar için rahat bir kullanım deneyimi sağlıyor.

2 - Diesel’in yeni modeli Baby Chief, iddialı tasarımıyla erkekler için çok şık bir hediye alternatif oluyor. Çeliğin güçlü duruşunu yansıtan saatin kahverengi deri kayışı da bu görünüme harika bir uyum katıyor. Tasarımıyla Diesel’in ruhundaki enerjiyi yansıtan saat, detaylarla zenginleşen lacivert kadranı son derece şık görünüyor. Saat, Diesel logolu çelik bir bileklikle set olarak sunuluyor.

Yeni yıl hediyenizle zamana anlam katın Saat&Saat ile mutlu yıllar mutlu zamanlar

3 - Emporio Armani’nin mücevheri andıran yeni modeli, şıklığıyla göz alıyor. Rose gold rengindeki saatte bezelinde ve sedef kadranında kullanılan ışıltılı taşlar, tasarımın zarafetini taçlandırıyor. Klasik stilinden ödün vermeyen kadınlara hitap eden saatin kare şekildeki kasası da özgün duruşunu destekliyor.

4 - Fossil’in erkekler için tasarladığı yeni modeli çarpıcı rengi ve şık tasarımıyla göz alıyor. Altın rengi saat, klasik çizgilere sahip olsa da günümüz modern çizgilerini başarıyla yansıtıyor.  Saatin sezon trendlerini yansıtan yeşil kadran, yeşil bezelle adeta bütünleşiyor. Kadrandaki takvim detayı ise saatin şıklığına son dokunuşu yapıyor.

5 - Michael Kors’un çeliği ve rose gold’u ustaca birleştirdiği yeni modeli çekiciliğini zarafetinden alıyor. Çelik ve rose gold rengini buluşturan saatin sedef kadranı, tasarımın seçkin duruşunu destekliyor. Saatin bezelinde ve indeksinde kullanılan ışıltılı taşlar da göz alıyor. Saat, kalp, MK  logolu charm’ların kullanıldığı zincir bir bileklikle set olarak sunuluyor.

6 - Skagen’in altın rengindeki yeni modeli markanın bir klasiği haline dönüşen hasır bileziği ve yalın tasarımıyla seçkin bir duruş sergiliyor. Saatin, ışıltılı taşlarla çevrelenen gümüş tonlarındaki kadranı tasarımın şıklığını taçlandırıyor.  Hasır bileziğiyle yılların eskitemeyeceği, klasik bir çizgiye sahip saat, yeni yıl için de şık bir hediye alternatifi oluyor.

7 - Milano X Change’in erkekler için tasarlanan modeli, klasik şıklığın yansıması oluyor. Saatin kahverengi deri kayışı, yalın bir kadranla tamamlanıyor. Milano X Change’in zarafetiyle dikkat çeken modeli ise albenisiyle kadınların beğenisini topluyor. Saatin mermer görünümlü kadranla eşsiz bir uyum yakalayan hasır bilezik ise güçlü bir detay olarak öne çıkıyor. Kadrandaki ışıltı taşlar ise tasarımın zarafetini taçlandırıyor.

Yeni yıl hediyenizle zamana anlam katın Saat&Saat ile mutlu yıllar mutlu zamanlar

8Lacoste’un ilhamını tenis kortlarında boy gösteren polo tişörtünden alan 12.12 koleksiyonundaki yeşil saati, yalın ve modern çizgisiyle dikkat çekiyor. Lacoste’un ikonik timsahı ile beyaz çizgilerin kullanıldığı akrep ve yelkovan tasarıma dinamizm katıyor. Genç ruhlara hitap eden Lacoste, yeni yıl için de ideal bir hediye seçeneği oluyor.

9 - Raymond Weil’in kadınlar için tasarlanan modeli, seçkin duruşuyla göz alıyor. Klasik çizgilerdeki saatin sedef kadranı, pırlantalar ve rose gold detaylarla zenginleşiyor. Rose gold ve çeliği buluşturan bilezik ve rose gold bezel de saatin eşsiz zarafetini tamamlıyor. Kadranın arkasında ise sizi başka bir sürpriz bekliyor. Saatin eşsiz mekanizmasını gözler önüne seren şeffaflık detayı, son derece özel görünüyor. Raymond Weil’in iddialı tasarımlardan hoşlanan erkeklere hitap eden modeli ise İsviçre saatçiliğinin en özel örneklerinden birini sunuyor. Saatin yeşil kadranı, çelik bilezikle mükemmel bir uyum yakalıyor. Saatin mükemmel mekanizmanın bir kısmını sergileyen şeffaflık detayı ise ışıltılı bir taşla daha da eşsiz görünüyor.

10 - Bir mücevher ve saat aynı tasarımda buluşturan Gc’nin yeni modeli, seçkin tarzıyla göz dolduruyor. Rose gold rengin zarafeti ve çeliğin gücünü buluşturan saat, özgün stiliyle kadınların şıklığını tamamlıyor. Yeşil kadranda kullanılan Roma rakamları ve ışıltılı taşlar, yine ışıltılı taşlarla kaplı bezel ile birleşince ortaya son derece ihtişamlı bir görüntü çıkıyor.

11 - Tommy Hilfiger’in yeni modeli, lacivert çekiciliğini spor-şık bir çizgiyle taçlandırıyor. Dinamik bir stile sahip saatin hasır bileziği güçlü duruşunu destekliyor. Kadrandaki Tommy Hilfiger logosu, takvim, ekstra saat ve dakika detayları ise son derece estetik görünüyor.

12 - “Modernly traditional” sloganıyla geleneksel İsviçre saatçiliğini modern tasarımlarla buluşturan Jacques Philippe’in kadınlar için tasarladığı yeni modeli iddialı çizgisiyle tüm gözleri üzerinde topluyor. Çelik ve altın renginin buluşturan saatin, yuvarlak siyah kadranı zarafetini tamamlıyor. Saatin bezelinde ve kadranında kullanılan ışıltılı taşlar ise tasarıma lüks bir dokunuş katıyor. Jacques Philippe’in abartıdan uzak bir şıklığın peşinde olan erkekler için tasarladığı modeli ise güçlü duruşuyla öne çıkıyor. Modern çizgilere sahip çelik saatin, siyah kadranındaki indeks ve takvim detayı tasarıma zenginlik kazanıyor.

13 - Boss’un şık ve iddialı tasarımıyla dikkat çeken yeni modeli, rengi ve çarpıcı tasarımıyla erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı oluyor. Modern çizgilere sahip saatin kadranı, son derece şık görünüyor. Kadranda yenilenen Boss logosunun yanı sıra takvim ve kronograf yer alıyor.

Yeni yıl hediyenizle zamana anlam katın Saat&Saat ile mutlu yıllar mutlu zamanlar

14 - Calvin Klein’ın aktif yaşamayı seven erkekler için tasarladığı yeni modeli, dinamik duruşuyla öne çıkıyor. Lacivert saatin, kadranı modern çizgisiyle fark yaratıyor. Lacivert ve siyahın bir arada kullanıldığı bezel dinamik görüntüyü desteklerken; logolu silikon kayış ise tasarımda bütünlük sağlıyor. Calvin Klein’in altın rengindeki modeli, fark yaratmayı seven kadınların gözdesi olmaya aday. Yalın bir çizgideki saatin logolu ince bileziği, estetik ve çarpıcı görünüyor. Yuvarlak kadran ise zarafetiyle dikkat çekiyor.

15 - İsviçre saatçiliğinin mükemmeliyetçiliğini benimseyerek 40 yılı aşkın bir süredir özel saatlere imzasını atan Maurice Lacroix’nın en yeni modellerinden Pontos Day Date, şehirli bir tarzın yansıması oluyor. Haki ve siyah renk paletine sahip saat, zıt renklerin eşsiz bir karışımını gözler önüne seriyor. Super-LumiNova® ile kaplanmış siyah akrep ve yelkovan zamanı bildirirken, dakikaların ve saniyelerin daha rahat okunması için yalın bir formatta tasarlanan çizgi detayları ise son derece şık görünüyor. Siyah örme kayış ise saate sportif bir hava katıyor. Maurice Lacroix Fiaba, gerçek pırlantalar kullanıldığı lüks tasarımıyla göz alıyor. Çelik saatin, lacivert kadranında bulunan ayın evrelerini gösteren özel gösterge seçkin bir detay olarak öne çıkıyor. Saatin kurma kolunda kullanılan mavi taş detayı ise son derece özgün görünüyor.

16 - İhtişam ve lüks denildiğinde akla ilk gelen saat markalarından biri olan Versace’nin lüksü seven kadınlar için tasarlanan yeni modeli, bir sanat eserini aratmıyor. Son derece ihtişamlı görünen saatin, bileziğindeki zincir ve rölyef detayları tasarımın iddiasını bir kez daha gözler önüne seriyor. Versace’nin tasarımlarında vazgeçemediği Greca desenler hem kadranda hem bilezikte göze çarpıyor. Kadrandaki çizgisel detaylar ise hipnotik bir etki yaratıyor. Versace’nin yeni modeli Medusa Infinite, markanın sembolü olarak benimsediği mitolojik Medusa figürüne yeni bir boyut kazandırıyor. Versace’nin sanatsal ruhunun alabildiğine hissedildiği saat; Greca motifi, akrep ve yelkovan, Medusa figürü ile üç boyut kazanan kadranıyla son derece özgün görünüyor. Saat 1 ile 3 arasında yer alan Versace logosu ise tasarımın cesur ve fütüristik çizgileri destekliyor.

17 - Guess’in erkekler için hazırladığı yeni modelini modern çizgileriyle dikkat çekiyor. Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu etmek için harika bir hediye alternatifi olan Guess’in yeni modeli, şıklığıyla göz alıyor. Altın rengi ile çeliğin birleşimi, ortaya modern bir tarz çıkarıyor. Yeşil kadran üzerindeki Roma rakamları, takvim ve gün detayı ise saatin şıklığını tamamlıyor. Bezelde kullanılan çentiği andıran dokunuşlar ise saatte dinamizm kazandırıyor.

18 - Guess’in yeşil taş detaylı, altın rengindeki şık takı seti; kolye, küpe ve bilezikten oluşuyor. Yeşil taşlı küpe bir tek taş zarafetine sahip. Kolyenin ve bilekliğin ince zinciri ise taş detayıyla son derece estetik görünüyor. Yalın tasarımlardan hoşlanan kadınların çok beğeneceği bu ürünleri hem ayrı ayrı hem de set olarak çok şık bir hediye alternatif oluyor. 

 İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!