Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forum Organizasyonu

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forum Organizasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2022 13:35

En son güzellik trendleri  ve gelişmiş teknoloji sektörlerinin temsilcilerinin buluştuğu Dünya Çin Tıbbı Dernekleri Federasyonu Yaşlanma Karşıtı Profesyonel Komite'nin açılış konferansı ve Dünya Çin Tıbbı Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forumu 26 Kasım’da ziyaretçilerle buluşuyor.

Çin, Beyaz Rusya, Türkiye, Güney Afrika, Kazakistan ve diğer ülkelerden katılan uzmanlar ve akademisyenler, yaşlanmanın sırlarını ve modern insanların yaşlanmayı geciktirmesi için yeni yolları açığa çıkaran TCM anti-aging ilgili teoriler ve araştırma sonuçları hakkında online olarak bir araya gelerek, paneller, çalıştaylar, kurslarla deneyimlerini paylaşacaklar.

Geçtiğimiz günlerde Çin'in geleneksel tıp endüstrisindeki en önemli işletmelerinden biri olan Yiling Pharmaceutical ile işbirliği anlaşması gerçekleştirilen Türkiye’nin sağlık turizmi firmalarından Turkishdoc da katımlıcılar arasında yer alacak.

Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forum Organizasyonu

Turkishdoc’un davetiyle Prof. Dr. Erdal Karaöz ve dermokozmetik alanında yaptığı çalışmalarla göz dolduran biyokimya uzmanı ve araştırmacı Hülya Dağöttüren katılımcılara yaşlanmanın sırlarını ve yaşlanmayı geciktirmeyi sağlayacak yeni fikirler hakkında konuşma gerçekleştirecek. 

Profesyonellerin katılımıyla yaşlanmayı ve buna bağlı hastalıkları önlemek ve tedavi etmek için etkili müdahale stratejilerin ve ilaçların yöntem ve ekipmanlarını bir araya getiren Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forumu’nda katılımcılar en güncel bilgileri edinme ve yeni teknolojilerle tanışma fırsatı bulacaklar.

 İlandır

 

 

BAKMADAN GEÇME!