Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin!

Güncelleme Tarihi:

Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2023 17:11

Bakımlı saçlara sahip olmanın, günün her saati iyi hissetmenin anahtarı olduğunu biliyor muydunuz? Doğanın mucizeleri saç bakımında da size yol gösteriyor ve hayalinizdeki saçların yolu tabiatın ürünlerinden geçiyor…Haydi beraber keşfedelim!

Haberin Devamı

Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin

Bal: Saçlar ve saç derisi çok daha güçlü
Saç hücrelerinin yenilenmesini hızlandıran balın, anı zamanda içerdiği protein ile saç kırıklarını da onardığını biliyor muydunuz? Gıda olarak kullanılmasını dışında birçok farklı alanda da yararları bilinen bu mucize ürünün, saç için kullanıldığında aynı zamanda saç derisini de pürüzsüz hale getirip nemlendiren ve bu sayede cilt enfeksiyonlarını da önleyen bir etkisi olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Uygun miktarda bal ihtiva eden karışımlar veya profesyonel ürünler ile saçınızı çok daha bakımlı hale getirebilirsiniz.

Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin

Haberin Devamı

Propolis: B1, B2 ve E vitaminiyle hızlı uzayan saçlar
Kişisel bakım ürünlerinde de sıkça kullanılmaya başlanan propolis, antibakteriyel özelliği sayesinde kovanın savunmasını ve hijyenini güçlendirmek için arılar tarafından üretilen doğal bir malzemedir. Sağlıklı saçlar için öncelik vermeniz gereken ilk nokta olan saç kökleri için de önerilen propolis, içerdiği B1, B2 ve E vitaminiyle saç köklerinizi hızla onarır. Ayrıca iltihap önleyici bir etkiye de sahip olan poropolis, bu özelliğiyle de daha güçlü saç tellerine sahip olmanız yolunda önemli bir doğal destek görevi görür. Arı kovanından gelen bu sıra dışı ürünü ihtiva eden saç bakım ürünleri, işte tam da bu sebepten dolayı sıklıkla önerilir.

Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin

Arı sütü: Doğal biotin, folik asit ve inositol
Arıların hayatımıza kazandırdığı bir başka mucize olan arı sütü, içerdiği doğal biotin, folik asit ve inositol sayesinde saç diplerini rahatlatır ve saç derisini yüksek oranda nemlendirerek, saç dökülmelerini de minimuma indirmeye yardımcı olur. Güçlü saç telleri için özellikle önerilen arı sütü aynı zamanda saçınızın daha rahat şekil almasında da önemli rol oynar. Bakımlı saçlar için tabiatın etkisine önem veriyorsanız, saç bakım ürünlerinde arı sütü katkılı ürünleri tercih etmenin büyük fark yaratacağını siz de göreceksiniz.

Haberin Devamı

Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin

Shea yağı: Saçlarınız için koruyucu doğal nem
Afrika’da yetişen shea ağacının tohumlarından elde edilen ve yararları yeni yeni keşfedilen shea yağı, saç köklerinin gençleşmesine yardımcı olan besleyici ve koruyucu bir tabaka oluşturarak sağlıklı saç büyümesi için daha iyi bir ortam sağlar. Ayrıca kuru, kaşıntılı saç derisini yatıştırmak için de kusursuzdur. Geride yağlı bir kalıntı veya tıkanmış gözenek bırakmadan cilt tarafından kolayca emilen shea yağı, saç bakım ürünlerinde tercih edilen en yeni malzemelerden de biridir.

Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin

Yazın kuruyan saçlar için doğal bal mucizesiyle onarımı başlatın!
Sıcağa ve direkt güneş ışığına maruz kalıp yıpranan saçlar, sonbahar döneminde dökülmeye başlar. Saçınızı değişen mevsime hazırlayıp yeniden güçlendirmek için balın gücünden faydalanın!

Haberin Devamı
  • Doğal Bal, Propolis ve Arı sütü özleri sayesinde saçınızın kaybettiği nemi geri kazanabilirsiniz.
  • SLS, SLES, Paraben, Alkol, Mineral Yağ ve Silikon içermez ve güvenli temizlik sağlar.
  • Formülündeki özel shea yağı ve okyanus suyu sayesinde saçı ağırlaştırmadan bakım yapmasına yardımcı olur.
  • İçeriğindeki Provitamin B5 sayesinde saçınız maruz kaldığı hava kirliliği, güneş ışınları gibi çevresel faktörlere karşı korur ve saçı güçlendirir.
  • Doğal bal, arı sütü, shea yağı ile çevresel faktörler ve yaşam tarzı nedeniyle yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı olur.

Love of Bee ürünlerinin özel formülü sayesinde yıkama sonrasında saçınıza ağırlaştırmadan bakım yapabilir doğal bal mucizesiyle yıpranan saçlarınızı onarabilirsiniz. Detaylı bilgi için buraya tıklayın!

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!