Philips Sonicare ile her fırçalamada nazik ve etkili temizlik!

Güncelleme Tarihi:

Philips Sonicare ile her fırçalamada nazik ve etkili temizlik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2023 17:49

Etkin ağız ve diş temizliği sunan Philips Sonicare, kullanıcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak adına teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, DNA’sındaki inovasyon ruhuyla kendisini sürekli yeniliyor.

Sonicare diş fırçaları, diş hekimleriyle birlikte geliştiriliyor ve sonic titreşimleri ile çalışarak, sonic salınıma bağlı süpürme hareketi ile ağız sağlığına katkı sağlıyor. Fluid Action teknolojisi ile ağız sıvılarını ve diş macununu karıştırarak mikro baloncuklar oluşturuyor. Mikro baloncuklar, ağız içerisinde her noktaya ulaştırarak daha konforlu ve etkili diş fırçalamaya yönelik çözüm sunuyor.

Elektrikli diş fırçaları, dişlerinizi fırçalarken karşılaştığınız pek çok zorluğun üstesinden gelmenize yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Elektrikli diş fırçaları, ulaşılması zor bölgelerin temizlenmesini kolaylaştırır ve nazik, etkili bir fırçalama tekniği kullanmanıza rehberlik eder. Ayrıca, genellikle zamanlayıcı özelliğe sahip olmaları sayesinde dişlerinizi her zaman önerilen iki dakikalık süre boyunca fırçalamanızı sağlarlar.

Bu özellikler, elektrikli diş fırçalarının plakları daha etkili bir şekilde temizlemesine ve azalan plaklarla birlikte daha temiz ve beyaz dişlere sahip olmanıza yardımcı olur.

Philips Sonicare ile her fırçalamada nazik ve etkili temizlik

Elektrikli diş fırçası kullanırken dikkate almanız gereken bazı öneriler şunlardır:

  • İhtiyaçlarınıza uygun fırça başlıklarını seçin. (Örneğin, plak temizliği veya beyazlatma odaklı olanları tercih edebilirsiniz.)
  • En etkili temizlik için doğru fırçalama modunu kullanın.
  • Fırça başlığınızı diş hekimlerinin önerdiği gibi 3 ayda bir değiştirin.

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 ile Üstün Fırçalama

Diamond Clean 9000, dakikada 62.000 fırçalama hareketi ile son derece etkili bir diş fırçalama deneyimi sunuyor. Bu rakam, manuel diş fırçalarının bir ay boyunca gerçekleştirdiği fırçalama hareketini sadece 2 dakikada tamamlamak anlamına geliyor. Bunun yanında 4 farklı fırçalama modu ve 3 yoğunluk ayarı ile kişiselleştirilebilir bir temizlik deneyimi sunuyor. Diş hekimlerinin önerdiği basınç sensörü özelliği ile de aşırı baskıyı önlerken, BrushSync teknolojisi fırça başlığınızın otomatik olarak uygun temizlik moduyla senkronize olmasını sağlıyor.

Diamond Clean 9000 diş fırçası diğer Sonicare şarjlı diş fırçaları gibi diş hekimlerinin önerdiği 2 dakikalık süre boyunca çalışarak doğru diş fırçalama süresini sağlıyor. Ayrıca, 2 haftalık şarj ömrüne sahip olma özelliğiyle 1 şarjla 28 kez 2 dakikalık fırçalama yapmanıza imkân tanıyor, şık ve ince tasarımına uygun seyahat çantasıyla seyahatlerinizde veya günlük kullanımda hijyen olanağı sunuyor.

Philips Sonicare ile her fırçalamada nazik ve etkili temizlik

Philips Sonicare App ile Diş fırçalama Alışkanlıklarınızı Takip Edebilir ve Geliştirebilirsiniz

Dişlerinizi fırçalarken önerilen yöntemi uyguladığınızdan emin olabilmeniz için, Philips Sonicare App ağız ve diş sağlığı bakımınızda her an ihtiyacınız olan rehberliği sağlayarak diş fırçalamanın en iyi yolunu sunuyor. 

Sonicare App, fırçalama alışkanlıklarınızı takip etmek için uyumlu Sonicare elektrikli diş fırçanıza bağlanarak her gün ve her hafta, ağız sağlığınızı iyileştirmek ve doğru bakım alışkanlıklarınızı sürdürmek için ihtiyacınız olan diş fırçalama yöntemlerini içeren kişiselleştirilmiş bir rapor sunuyor. Bu raporu ise ihtiyacınız olan her an  Sonicare App içindeki gösterge paneli ile takip edebilitsiniz.

Philips Sonicare, bireylerin genel sağlık ve yaşam kalitesini artırmaya odaklanan bir sağlık hizmetiyle kullanıcılara komple bir ağız bakım deneyimi sunmanın ötesinde, inovasyonları ve teknolojik gelişmeleriyle de ağız sağlığında bireylere kendi sağlıklarının kontrolünü ele almalarına katkıda bulunuyor ve hayatları kolaylaştırmaya devam ediyor.

İlandır 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!