Ortadoğulu kadınlar fantezi, Avrupalılar spor iç çamaşır tercih ediyor

Güncelleme Tarihi:

Ortadoğulu kadınlar fantezi, Avrupalılar spor iç çamaşır tercih ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2022 13:51

Ülkelerin tüketim tercihlerindeki farklılıklar pek çok konuda olduğu gibi iç çamaşırında da kendini gösteriyor. Bazı ülkelerin kadınları iç giyimde rahatlık ararken, bazı coğrafyalardaki kadınlar iç çamaşırında fantezi modelleri daha çok tercih ediyor. Dünyanın birçok ülkesine plaj ve iç çamaşırı ürünleri ihraç eden Louren’in Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Solmaz, “Ortadoğulu kadınlar fantezi grup iç çamaşırlarını tercih ederken, Avrupalı kadınlar daha çok spor ve rahat modeldeki iç çamaşırları satın alıyor. Türkiye’de ise en çok Brezilya model ve büyük beden iç çamaşırı satıyoruz” dedi.

Ortadoğulu kadınlar fantezi, Avrupalılar spor iç çamaşır tercih ediyor

Kültür ve yaşam tarzı gibi ülkeler arasındaki farklılıklar giyim tercihlerine de yansıyor. Günümüzde dış giyim kadar kadınların özen gösterdiği iç giyimde de her ülkenin tüketim tercihi farklılık gösteriyor. Kimi ülkelerin kadınları iç çamaşırında rahat ve spor modelleri tercih ederken, bazı ülkelerdeki kadınlar için fantezi modeller ön plana çıkıyor.
Ortadoğulu kadınlar fantezi, Avrupalılar spor iç çamaşır tercih ediyor

Yelpazelerinde kadın, erkek ve çocuk plaj giyim, iç giyim, ev ve uyku giyim ürünleriyle Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesine satış yapan Louren’in Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Solmaz, iç çamaşırı ve mayoda her ülkenin tüketim tercihinin farklı olduğunu, gelen talebe göre ihracat yaptıklarını söyledi.
Ortadoğulu kadınlar fantezi, Avrupalılar spor iç çamaşır tercih ediyor

Amerika’dan İtalya ve İngiltere’ye, Rusya’dan Katar, Mısır, Kıbrıs ve Kazakistan’a kadar farklı coğrafyalardan pek çok ülkeye ürün gönderdiklerini aktaran Solmaz, özellikle iç çamaşırında ülkeler arasında farklı tarz tercihler olduğunu belirterek, “İç çamaşırında coğrafik olarak baktığımızda tercihler değişiyor. İlginçtir ki muhafazakâr olarak düşündüğümüz Ortadoğulu kadınlar fantezi grup iç çamaşırlarını tercih ederken, Avrupalı kadınlar daha çok spor ve rahat modeldeki iç çamaşırları satın alıyorlar. Türkiye’de ise en çok Brezilya model ve büyük beden iç çamaşırı satıyoruz” dedi.
Ortadoğulu kadınlar fantezi, Avrupalılar spor iç çamaşır tercih ediyor

2022 yaz sezonunda da iddialı…

Louren’in iç çamaşırları gibi mayo ve bikinileriyle de dünyanın pek çok ülkesindeki tarz sahibi kadınların tercihi haline gelmeye başladığını vurgulayan Çağlar Solmaz, 2022 yaz sezonuna iddialı model ve renklerle hazır olduklarını söyledi.

Mayo ve bikinilerinin hem kalıp ve modelleri hem de kumaşıyla Türk ve dünya kadınlarından tam puan aldığını belirten Solmaz, “Model yelpazemiz oldukça geniş. V yaka mayolar, vücuda sarılan şeritlere sahip ya da çapraz askılı bikiniler, yanları biyeli mayolar ile geniş pencereli mayolar, modellerimiz içinde en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Yüksek belli bikiniler ile minimal süslemelere sahip bikiniler, bir beden küçülten bikini ve mayolar, cesur bikiniler, tek alt ve üstler parçalar ile farklı beden ve model kombini oluşturulan mix&match’lerin yanı sıra anne-kız bikinileri ve baba-oğul şortları şeklindeki aile kombinleri de en çok sevilen ürünlerimiz arasında bulunuyor” diye konuştu.

Ortadoğulu kadınlar fantezi, Avrupalılar spor iç çamaşır tercih ediyor

“Kemerli tasarımlarımız markamızın farkını yansıtıyor”

Bu yaz plajlarda özellikle kemerli tasarımlarıyla markanın farkını yansıtacaklarını dile getiren Çağlar Solmaz, kendine güvenen, hayatı dolu dolu yaşayan, stili ile parmakla gösterilen Louren kadınının, mayo ve bikinileriyle girdiği her ortamda fark yaratacağını vurguladı.  

Solmaz, “Bu yaz plajlarda şık ve tarz sahibi olmak isteyen kadınlara farklı renk ve desenleri sunuyoruz. Louren’in 2022 sezon renklerinde Atlantik mavisi tonları, Nude renkler, pembenin tonları, toprak ve şeftali tonları, güneş tonları, zeytin yeşili ve tropik yeşiller var. Desenlerde ise yılan derisi, leopar ve zebra, grafik, retro, çiçek, sulu boya, bohem desenler, pano baskılar ön planda.  Mayo ve bikinilerimizi tercih eden kadınlar, 2022 yılında plajlarda boy gösterecek” yorumunu yaptı. 

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!