Maruderm Kozmetik ile Türkiye’nin ilk dijital güzellik programı Maruderm Academy de bu hafta…

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2024 12:17

İlk bölümün yayınlanmasının ardından ne güzel geri bildirimler aldık. Dijital dünyanın yükselişi ile birlikte güzellik temalı bir program içeriğini dijital mecrada gerçekleştirme fikrimizi çok sevmişsiniz. Tıklanma rakamlarımıza bakılırsa iddialı bir giriş yapmışız.

Bu hafta Marudem Academy stüdyosunda kimleri ağırlıyoruz. Sosyal medyanın fenomen kankilerini, iki yakın arkadaş olan Yasmin Erbil ve Tuana Yücel’i konuk ettik. Canlarım başlarına neler geleceğini bilmeden usul usul geldiler stüdyoma.

Cilt bakımlarında neleri tercih ediyorlarmış diye sorduk. Tuana Yücel’in favorisi serumlar. Üstelik Maruderm serumlarına aşık. Yasmin Erbil için de olmazsa olmaz güneş kremi.

Sosyal medyanın en bestielerini bulmuşken bir ankette yaptık. Bakalım göründüğü kadar birbirlerini yakından tanıyorlar mı? Onlarca sorudan sadece 1 tanesinde anlaşamadılar. Hangisi dersiniz? Yayınımızda saklı cevabı. 

Kapanışta soğuk mu soğuk bir sürpriz hazırladık ikilimize.

Son dönemlerde özellikle top modellerin tercihi buz dolu yüz kovalarını onlar görmeden stüdyoya yerleştirdik. Buzlu suyla karşılaşma anları stüdyode gerçekten buz gibi bir hava estirdi.

Hadi yayına bekliyoruz sizi.

Yayında anlattığımız favori ürünlerimizi merak edenler için de linkimiz;

https://www.maruderm.com/

 

İlandır

BAKMADAN GEÇME!