Makyaj Sanatçısı Mustafa Aktaş, franchise ile tüm Türkiye'ye açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Makyaj Sanatçısı Mustafa Aktaş, franchise ile tüm Türkiyeye açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2023 11:16

Makyaj dünyasının sevilen isimlerinden Mustafa Aktaş, yaptığı makyajlarla beğeni toplayan sekiz senelik kariyerinin ardından yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Aktaş, başarılı iş geçmişi ve yüksek müşteri hacmi ile dikkat çeken makyaj stüdyolarını franchise olarak tüm Türkiye'ye yaymak amacıyla harekete geçiyor. İlk franchise'ını Van şehrine veren Mustafa Aktaş, talebin yoğunluğundan memnuniyet duyarken, hedefleri arasında hızlı bir şekilde büyümek ve makyaj tutkunlarına ülke genelinde kaliteli hizmet sunmak yer alıyor.

Mustafa Aktaş, 23 Ekim 1995 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiş ve Gaziantepli bir ailenin çocuğudur. İstanbul'a taşındıktan sonra sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmaya başlayan Aktaş, makyaj üzerine çektiği videolarla tanınmış ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi oluşturmuştur. Bilgisayar bölümü web tasarım mezunu olan Aktaş, makyaj tutkusunu sosyal medyada paylaşarak kısa sürede popülerlik kazandı.

Enerjik ve pozitif kişiliğiyle tanınan Mustafa Aktaş, yaptığı makyaj uygulamaları ve kombinlerle dikkatleri üzerine çekti. Özellikle aşiret düğünlerinde yaptığı gelin makyajlarıyla bilinen Aktaş, kültürel ögeleri ön plana çıkaran tarzıyla büyük beğeni topluyor. Kendisine has bir makyaj tarzı olan Aktaş, makyaj konusundaki deneyimlerini en iyi şekilde yansıtmayı hedeflediğini ve müşterilerine özel deneyimler sunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ediyor.

Mustafa Aktaş, yaptığı açıklamada, başarılarının ve sektördeki yüksek talebin, onun franchise fikrini hayata geçirmesinde etkili olduğunu ifade ediyor. Yaptığı işe olan tutkusunu paylaşmak ve makyaj tutkunlarının isteklerini karşılamak adına, tüm Türkiye'ye yayılan bir franchise ağı oluşturma kararı aldığını vurgulayan makyaj sanatçısı Aktaş, ilk adımını Van şehriyle attığını, Van'da bulunan ilk franchise şubesinin büyük bir ilgiyle karşılanmasının kendisini Türkiye’ye tamamen açılması konusunda cesaretlendirdiğini ifade ediyor.

İlandır

BAKMADAN GEÇME!