HUAWEI WATCH Ultimate incelemesi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2023 15:15

Akıllı saat tarafına her zaman büyük ağırlık veren Huawei, kısa sürede Türkiye’nin en çok satan markalarından biri olmayı başardı. Huawei bu sefer yeni akıllı saatti ile yüksek teknoloji ile premium saatleri bir araya getirdi. İşte karşınızda HUAWEI WATCH Ultimate...

Huawei saatler, pek çok açıdan oldukça ileri bir seviyeye geldi. HUAWEI WATCH Ultimate ile bu seviye daha da yukarıya çekildi ve ortaya son dönemin en şık ve sağlam akıllı saati çıktı.

HUAWEI WATCH Ultimate, üst düzey lüks saatlerde ve havacılık gemilerinde kullanılabilen bir malzeme olan birinci sınıf Zirkonyum bazlı Sıvı metalden üretildi.

Titanyum ve çelikle karşılaştırıldığında, Zirkonyum bazlı sıvı metal daha yüksek gerilme mukavemetine, daha yüksek sertliğe ve son derece güçlü aşınma ve korozyon direncine sahip.

HNBR kordon ise klasik kauçuk kordonlara göre yüzde 30’a yakın daha hafif, yağlanma, kirlenme, esneme ve aşınmalara karşı daha dayanıklı yapısı ile karşımıza çıkıyor.

Bu malzeme sayesinde saat, her türlü aktiviteye uygun ve günlük kullanımda da yanınızda taşıyabileceğiniz kadar dayanıklı hale geliyor.

HUAWEI WATCH Ultimate incelemesi

Tasarımı ile dikkat çeken akıllı saat nano-teknoloji Seramik çerçeveye ev sahipliği yapıyor. Çerçeve 24'ten fazla işleme tekniği, CNC hassas işleme ve hassas i yapısının ince gravürü kullanılarak oluşturuldu.

Paslanmaz çelikten 6 ila 7 kat daha sert olan çerçeve çizilme ve korozyon direncini de beraberinde getiriyor. Başka bir deyişle lüks segment saatler ile aynı klasmanda olan HUAWEI WATCH Ultimate ömürlük bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Huawei Watch Ultimate, kağıt üzerinde GT3 Pro'ya çok benziyor, ancak pek çok önemli yenilik mevcut. Ekran artık 1Hz'den 60Hz'e çıkabiliyor ve ayrıca 1000 nite kadar parlaklık sunuyor.

Akıllı saat sol tarafta konumlandırılan yeni Keşif modunu etkinleştiren üçüncü bir butona sahip. Bu butona bastığınızda sizi yeni bir ara yüz karşılıyor.

Yepyeni keşif modu egzersiz süresini, rakımı, kalp atış hızını ve ortalama hızı gösteren bir ekrana ev sahipliği yapıyor. Gece egzersiz yapanları da unutmayan saat gece moduna da sahip. Bunun için tek yapmanız gereken ise sol taraftaki butona bir kez daha dokunmak

Bunun dışında saat, Huawei Watch GT3'ün elbette daha premium, sağlam bir versiyonu.

Ara yüz için karanlık mod özelliğinin gelmesi ile saat çok daha verimli bir şekilde kullanılabiliyor. 'Başladığın yere dön' özelliği ise benim gibi uzun doğa yürüyüşlerini sevenlerdenseniz tabiri caizse hayat kurtaracak cinsten.

466x466 çözünürlükte 1,5 inç LTPO AMOLED Renkli Ekran Watch Ultimate'ın öne çıkan bir başka özelliği. 48,5 milimetrelik saat son derece rahat bir kullanım sunuyor.

Ekranın üzerinde 2,35 mm kalınlığında safir ve görünümü tamamlamak için birkaç özel saat kadranı karşımıza çıkıyor.

Saatin öne çıkan bir başka özelliği ise gelişmiş bir dalış bilgisayarı olarak da kullanılabilmesi. 100 metreye kadar teknik dalış özelliği sunan saat profesyonel dalgıçlar veya havuzda yüzen kullanıcılar için yepyeni bir deneyim sunuyor.

Su altı deneyimi için ekranın 1000 nit parlaklığa çıkabilmesi ise son derece faydalı. Kutu içerisinde alternatif kordon seçenekleri sunulurken dalış yapacaklar için uzun ayak bileği kordon da unutulmamış.

HUAWEI WATCH Ultimate incelemesi

Bu yüksek parlaklık derecesi, saati çok parlak bir günde doğrudan güneş ışığı altında okunabilir kılmak için son derece yeterli.

HUAWEI WATCH Ultimate adeta kolunuzda taşıdığınız bir yaşam koçu gibi sizi izliyor ve sağlığınızı korumanızı sağlıyor.

Akıllı saat kalp atış hızınızı sürekli olarak ölçebilir, EKG'nizi kaydedebilir, arter sertliğinizi değerlendirebilir, SpO2 düzeylerini ölçebilir, stres düzeyinizi, vücut ısınızı izleyebilir ve tabii ki uykunuzu takip edebilir. Saat erken kalp atışlarını algılayabilir ve sizi olası kalp rahatsızlıklarına karşı uyarabilir.

Tüm bu sensörler, Huawei'nin TruSeen 5.0+ ve TruSleep 3.0 paketlerinin bir parçası ve gerçekten iyi çalışıyorlar. Huawei Sağlık uygulamasında özel tasarımlı ve indirimli Watch Face seçenekleri de kullanıcıları bekliyor.

Huawei akıllı saatleri her zaman harika bir pil ömrüne sahip olmuştu. Haliyle Watch Ultimate’tan da daha azını bekleyemezdik. Akıllı saat orta düzeyde kullanımla 14 güne kadar ve saati gerçekten yoğun bir şekilde kullanırsanız 8 güne kadar dayanmasına imkan tanıyan 510 mAh'lik bir bataryaya ev sahipliği yapıyor.

Peki bu saati kimler kullanabilir? Kullandığınız telefon modelinin pek bir önemi yok. Huawei bir telefon kullanıyorsanız, ya da Android veya iOS yüklü bir telefona sahipseniz bu saati gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Gelelim akıllı saatin fiyatına. HUAWEI WATCH Ultimate’ın siyah versiyonu 15 bin 999 TL fiyata sahip. Ön siparişe özel fırsatlar sunan Huawei 9 Nisan’a kadar verilen siparişlerde sepette 500 TL indirim sunuyor. 18 bin 999 TL'lik fiyata sahip gümüş modelde ise bu indirim 700 TL. Ayrıca akıllı saat ile 1.699 TL değerindeki FreeBuds 5i ve 1.899 TL değerinde 12 ay uzatılmış garanti de kullanıcılara hediye ediliyor.

Saat yeterince hızlı çalışıyor; performansta düşüşler, gecikmeler veya takılmalar yok. Tasarım son derece şık, saat aşırı kaslı değil ve bazı klasik dalgıç saatlerini andırıyor. zirkonyum alaşımlı sıvı metal kasası titanyumdan daha güçlü yapısı, geniş ekran ve birinci sınıf malzemeler saati piyasadaki muadillerinden ayırıyor.

Kapsamlı fitness, uyku ve sağlık takibi, uzun pil ömrü ve mükemmel ses kalitesi benim en beğendiğim özelikler.

Sonuç itibariyle HUAWEI WATCH Ultimate, sağlığına önem veren, sporunu aksatmayan ve üst düzey bir akıllı saat arayan herkese hitap ediyor. Üstelik hem dayanıklı hem de şık bir görünümü var.

İlandır

BAKMADAN GEÇME!