HUAWEI FreeBuds Pro 3 şık tasarım ve yüksek performansıyla geliyor

Güncelleme Tarihi:

HUAWEI FreeBuds Pro 3 şık tasarım ve yüksek performansıyla geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2023 16:24

Huawei FreeBuds ailesinin yeni üyesi FreeBuds Pro 3 iddialı geldi. Huawei, yeni amiral gemisi FreeBuds Pro 3 ile endüstri standartlarını bir üst seviyeye taşıyor… Kulaklık şık tasarımı, uzun pil ömrü, akıllı ses bağlantısı ve yüksek çözünürlüklü sesiyle kullanıcıları cezbedecek.

Tasarımıyla dikkat çeken FreeBuds Pro 3’ün, rahat kullanabilecek bir kulaklık olması sizi oldukça cezbedecek. Çünkü kulaklık, kulakların dış hatlarına uyum sağlayarak gerginliği azaltan ve nefes alabilen bir kullanım deneyimi sunuyor… Yüksek çözünürlüklü çiftli ses sistemi bulunan kulaklık, ultra mıknatıslı dinamik sürücü ve bas turbo teknolojisi sayesinde, 48 kHz’e kadar tiz, 14 Hz’e kadar düşen bas tonları üretiyor.

Huawei, ekosistemini kurduğu akıllı telefon, tablet, akıllı saat, kablosuz kulaklık ve dizüstü bilgisayar modelleriyle kullanıcılara birçok imkân sunuyor. Huawei marka mobil ürünler, birbirleriyle etkileşime girebildiklerinden ve sürekli olarak bağlantıda kalabildiklerinden kullanıcıların da hayatı kolaylaşıyor. Firma, 10 yıl önce giyilebilir cihazlar sektörüne girdiğinden bu yana, pil ömrü, ölçüm hassasiyeti ve konfor segmentlerinde sektöre getirdiği yeniliklerle birçok kategoride öncülük etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda kulaklığın en önemli özelliklerinden birisi de doğrudan Watch GT 4 ile bağlantı kurulup müzik dinleme olanağı tanıması… Yani kullanıcının yanında telefonu olmasa bile sadece Watch GT 4 olması bunun için yeterli. Burada da bahsettiğimiz ekosistem devreye giriyor.

Kablosuz kulaklıkta aynı zamanda çift cihaz desteği sunuluyor. Bu hem bilgisayar hem de akıllı telefonunuza aynı anda bağlayabileceğiniz anlamına geliyor. Aynı anda iki cihaza birden bağlanabilen FreeBuds Pro 3, tekrar tekrar eşleştirmek ve bağlantıyı kesmek zorunda kalmadan iOS ve Android cihazlar ses geçişi yapabiliyor. İki cihaz arasında aktif geçiş yapabilen kulaklık, hangi cihazdan ses akışı varsa otomatik olarak o cihaza geçiş yapabiliyor… HUAWEI FreeBuds Pro 3 Android, iOS, MacOS ve Windows gibi tüm cihazlara bluetooth aracılığıyla bağlanabiliyor… Uç uyumu testi, hızlı hatırlatmalar ve daha fazlası gibi diğer heyecan verici ve etkileşimli işlevleri keşfetmek için HUAWEI AI Life uygulamasını Huawei AppGallery'den indirmek mümkün. AI Life, iOS ve Android akıllı telefonlarla uyumlu. Diğer çözümleri tercih ederseniz, akıllı telefon tarayıcısını da kullanabilir veya FreeBuds kulaklığınızın kutusunda basılı olan QR kodunu tarayabilirsiniz. Huawei FreeBuds Pro 3'ün tüm ana işlevleri, kulaklıkları iOS akıllı telefonla eşleştirerek de kullanılabiliyor.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 şık tasarım ve yüksek performansıyla geliyor

Tam şarjla 30 saat pil ömrüne sahip

Kulaklıklar, L2HC 2.0 ve LDAC kodek desteğine sahip ve hem HWA hem de Hi-Res Audio Wireless tarafından onaylanmış. HUAWEI FreeBuds Pro 3, sesli ve görüntülü aramalar sırasında 2,5 kat daha iyi ses alma sağlayan Pure Voice 2.0 teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji, gürültü engellemede %50 iyileştirme sağlamak için gerçek zamanlı olarak çalışan güncellenmiş bir AI uyarlamalı gürültü engelleme algoritması olan Intelligent ANC 3.0 ile geliştirilmiş. Böylece, gürültülü ortamlarda bile net aramalar yapabilme imkânı sunuluyor.

FreeBuds Pro 3, EMUI13 ve AI Life uygulaması tarafından desteklenen kişiselleştirilmiş açılır pencere, ses hizmeti widget’ları ve ses bağlantı merkezi gibi akıllı etkileşimler de sunuyor.

Hızlı şarj özelliğiyle dikkat çeken kulaklık, tam şarjla 30 saat kullanım süresi sunuyor ve 5 dakikalık hızlı şarjla 2 saate kadar dinlemeyi destekleyebiliyor…

HUAWEI FreeBuds Pro 3 şık tasarım ve yüksek performansıyla geliyor

Akıllı dinamik ANC ile üç mikrofonlu hibrit gürültü engelleme özelliği bulunan kulaklıklar, ortam gürültüsünü tanımlayarak gürültü engelleme modunu gerçek zamanlı olarak ayarlama özelliğine sahip. Bu sayede, gürültülü ortamlarda dahi yüksek sesle ve net bir şekilde duyulabilen aramalar gerçekleştirmek mümkün.

Önceki modele kıyasla tutma yerleriyle gövdede gözle görülür bir değişiklik yapılmış. Serinin en yeni modelinde müzik dinleme ve arama sırasında arka plan gürültüsünü her zamankinden daha hassas bir şekilde kesen gelişmiş aktif gürültü önleme benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor... Planar (düzlemsel) diyafram tasarımı, daha net ve yüksek performanslı ses deneyimi ile FreeBuds Pro 3 keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız.

Sonuç olarak, HUAWEI FreeBuds Pro 3, gecikme olmaksızın mükemmel, gerçeğe yakın bir işitsel deneyim sunuyor… Gürültülü bir ortamda bile olsanız herhangi bir ses sınırlaması olmadan, nerede olursanız olun en sevdiğiniz müzikleri, sesli kitapları ve podcast’leri dinleyebilir veya kristal netliğinde sesli aramalar yapabilirsiniz. Üçlü uyarlanabilir EQ algoritması sayesinde en sevdiğiniz müziği olağanüstü bir deneyimle dinleyebilirsiniz. Aramalar sırasında 2,5 kat daha iyi ses alma sağlayan Pure Voice 2.0 özelliğiyle de sesli ve görüntülü telefon görüşmelerinizde mükemmel bir deneyim kazanacaksınız.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 şık tasarım ve yüksek performansıyla geliyor

Huawei FreeBuds Pro 3, Seramik Beyazı, Yeşil ve Gümüş Frost olmak üzere üç renk seçeneğiyle geliyor… Şarj kutusundaki tek parça nano cam, aşınma ve yıpranmaya karşı %32 daha fazla dayanıklılığa sahip. Kablosuz şarj edilebilen kulaklıklar, ayrıca IP54 toza ve su sıçramasına karşı dayanıklı. Huawei FreeBuds Pro 3, 4.999 TL'lik fiyat etiketiyle Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuldu. Ek olarak, 399 TL değerinde 1 yıl kayıp kulaklık desteği ve AFBPRO300 kupon koduyla 300 TL ekstra indirim avantajları online mağazada sizleri bekliyor... Bu üstün teknolojileri barındıran kulaklığa vade farksız 3 taksit avantajıyla sahip olabileceğinizi belirtmekte yarar var.

Biz deneyimlediğimiz süre içerisinde Huawei Freebuds Pro 3 ‘ten oldukça memnun kaldık. Gerek yüksek pil gücü olsun gerek ise teknik özellikleriyle beklentilerimizi karşıladı. Özellikle gürültülü ortamda bizi yine yarı yolda bırakmadı.

Sizler de Huawei Freebuds Pro 3 ile ilgili merak ettiklerinize ve kulaklıkla ilgili tüm detaylara Huawei’in online sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. https://tinyurl.com/4kdjcs9m

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!