Enes Zahid Urhan’ın kurucusu olduğu ‘unicorn’ adayı Easyapp aldığı yatırımla rekor kırdı

Güncelleme Tarihi:

Enes Zahid Urhan’ın kurucusu olduğu ‘unicorn’ adayı Easyapp aldığı yatırımla rekor kırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2023 11:09

Enes Zahid Urhan’ın işletmelerin ve bireylerin dijital dönüşümüne kolay, erişilebilir mobil çözümler sunmak amacıyla 2015 yılında temelini attığı Taptoweb’in çatısı altında üretilen Easyapp, çıktığı kitle fonlama turunda 475 milyon TL değerleme üzerinden 19.6 milyon TL tohum yatırım aldı. Google Play ve App Store’da yayına giren Easyapp, teknik ve yazılım bilgisi gerektirmeden mobil uygulamalar oluşturmaya imkân tanıyor.

Enes Zahid Urhan’ın kurucusu ve CEO’su olduğu Taptoweb Bilgi Teknolojileri A.Ş.’nin katma değerli yeni mobil uygulaması Easyapp, SPK onaylı Fonangels platformu üzerinden çıktığı kitle fonlama turunda 475.000.000 TL değerleme ile 19.6 milyon TL tohum yatırımı alarak son yılların en çok yatırım alan yazılım şirketi ünvanını elde etti.

Enes Zahid Urhan’ın kurucusu olduğu ‘unicorn’ adayı Easyapp aldığı yatırımla rekor kırdı


Easyapp 19.6 milyonluk yatırım topladı

Dijital dönüşüm için mobil odaklı çözümler geliştiren Taptoweb’in girişimi Easyapp’e 100’ü nitelikli yatırımcı olmak üzere toplamda 713 yatırımcı fonlama turunda büyük ilgi gösterdi. Fonlamaya, katılanlar arasında Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Fonangels GSYF de bulunuyor.

Easyapp Avrupa ve ABD pazarlarındaki müşterini genişletecek

Easyapp topladığı 19.6 milyon TL fon ile inovasyon ve büyüme stratejilerine odaklanacak. Böylece Easyapp, Türkiye’nin de dahil olduğu Avrupa ve ABD pazarlarındaki müşteri kitlesini genişletecek.

Easyapp, Taptoweb çatısı altında katma değerle üretildi

Easyapp alanında kritik öneme haiz birçok projeye imza atan Taptoweb çatısı altında katma değeri yüksek teknoloji olarak yerli ve milli imkânlarla üretildi.

Easyapp, erişilebilirlik problemlerini ortadan kaldırıyor

Taptoweb CEO’su Enes Zahid Urhan, Easyapp’in uygulama pazarındaki erişilebilirlik problemlerini ortadan kaldırdığını söyledi.

Enes Zahid Urhan’ın kurucusu olduğu ‘unicorn’ adayı Easyapp aldığı yatırımla rekor kırdı

Easyapp, yazılım ve teknik bilgiyi ortadan kaldırıyor

Google Play ve App Store’da yayına giren Easyapp, uçtan uca çözümler sunan “dijital dönüşüm sihirbazı” olarak tanımlanıyor.

Easyapp ile işletmeler ve bireyler, no-code çözümlerin ötesinde no-knowledge yapısıyla sadece yazılım değil teknik bilgi de gerektirmeden mobil uygulamalarını, web sitelerini büyük oranda zaman ve bütçeden tasarruf ederek tüm mobil cihazlarda kolayca oluşturabiliyor.

Easyapp’in öne çıkan özellikleri

Onlarca farklı kategoride uygulamalar hazırlamaya olanak tanıyan Easyapp, önizleme, uygulama marketleri ve web’de yayınlama özellikleri ile öne çıkıyor.

Ayrıca işletmeler ve bireyler Easyapp ile oluşturdukları uygulamalarda kullanıcı eğilimlerini ölçümleme gibi analizlerden de yararlanabiliyor.

Enes Zahid Urhan’ın kurucusu olduğu ‘unicorn’ adayı Easyapp aldığı yatırımla rekor kırdı

Enes Zahid Urhan: Easyapp, işletme ve bireylerin dijital dönüşümünü kolaylaştırıyor

Easyapp’in aldığı 19.6 milyon liralık tohum yatırıma ilişkin konuşan Taptoweb Kurucusu ve CEO’su Enes Zahid Urhan, “Easyapp, teknik veya yazılım bilgisi gerektirmeden mobil cihazınızda uygulama oluşturmayı sağlayarak işletmeler ve bireylerin dijital dönüşümünü kolaylaştırmayı hedefliyor. Yatırım turundan elde ettiğimiz kaynakları, inovasyon ve büyüme stratejilerimize odaklanmak için kullanacağız. Uygulama oluşturma deneyimini daha da kolaylaştırarak başta Türkiye, Avrupa ve ABD pazarları olmak üzere müşteri kitlemizi genişletecek ve kısa zamanda pazarda güçlü bir dominasyon sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!