En şık sofraların vazgeçilmezi Karaca yemek takımları nasıl seçilmeli?

Güncelleme Tarihi:

En şık sofraların vazgeçilmezi Karaca yemek takımları nasıl seçilmeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2023 11:57

Özenle hazırlanan masalar, lezzetli yemekler ve sevdiklerinizle bir arada olduğunuz en şık sofraların tamamlayıcısı Karaca yemek takımları, her eve, her tarza uygun elegan ve eşsiz tasarımlarıyla sofralarınıza konuk oluyor. Peki, yemek takımları nasıl seçilmeli ve seçerken nelere dikkat edilmeli?

Yemek takımları nasıl seçilmeli?

Yemek takımları yemeklerin lezzeti kadar sunumunu da öne çıkaran en hoş detay! Karaca’da ham maddesine göre cam, porselen, new bone, Fine Pearl, granit kaplama, seramik, Fine Bone ya da stoneware seçeneklerine sahip olduğunuz yemek takımları için tercihinizi belirlerken, özellikle günlük ya da özel kullanım durumlarını göz önünde bulundurmanızı öneriyoruz.

Günlük yemek takımları nasıl seçilmeli?

Özellikle 6 kişilik parça sayısına sahip yemek takımlarının yeterli olduğu günlük yemek takımları, sık kullanıma uygun seçilmeli. Bu sebeple sağlam ve kalın yapıdaki porselen, stoneware, Fine Pearl ve seramik içeriğine sahip Karaca yemek takımları, seçenekleriniz arasında!

Kişi sayısı ve malzeme türünden sonra önemli olan bir diğer kriter günlük yemek takımlarının stili. Natürelliği tercih edenler için desensiz ve sade modeller, enerjisi yüksek, dinamik sofralar için renkli, zarif ve hareketli masalar içinse desenli modeller tercih edilebilir. Ayrıca pek çok farklı formda üretilebilen yemek takımları arasından günlük kullanıma en uygun olan tasarımlar genellikle yuvarlak hatlı modellerdir.

Davet yemek takımları nasıl seçilmeli?

Misafir yemek takımı olarak da adlandırabileceğimiz davet yemek takımları, genellikle 12 kişilik parça sayısına sahiptir.

Şıklığı, zarifliği ve dikkat çekici özellikleriyle günlük kullanıma göre biraz daha özel bir tasarıma sahip olan 12 kişilik yemek takımları, masada yemeklerin lezzeti kadar sunumunun da ön planda olduğu önemli bir detay!

Karaca’dan özel yemek takımı koleksiyonları!

Kalitesi, zarifliği ve elegan görünümleriyle sofralara ekstra şıklık getiren Karaca koleksiyonlarını birlikte keşfedelim.

Weimar Koleksiyonu

Saray sofralarından modern sofralara uzanan bir tarih… Weimar Koleksiyonu kendi içerisindeki dönemsel koleksiyonlarıyla saraylara layık sofralar kuracağınız mükemmel tasarımları bir araya getiren eşsiz bir seri sunuyor. Seri; Claudia of Bohemia, Bertha of Swabia, Liselotte of Heidelberg, Friederike of Hesse-Darmstadt olmak üzere 4 özel kraliyet koleksiyonuna sahip.

Fine Pearl Koleksiyonu

Dünyada ilk ve tek olma ayrıcalığına sahip Fine Pearl ve Fine Pearl Extra Yemek Takımları, Japonya’nın derin denizlerinden toplanan gerçek incilerden üretilen eşsiz bir seri. Güzelliğin, zarafetin ve saflığın simgesi olan bu benzersiz yemek takımları, sevdiklerinizle paylaştığınız en özel sofralara sonsuz bir güzellik bırakıyor.

Streamline Koleksiyonu

Doğanın akışkan çizgileri, dolgun formu ve dikkat çekici detayları sıra dışı, organik ve modern tasarımlarıyla Streamline Koleksiyonu Karaca’dan sofralarınızda! Hole, Saturn, Middle ve Sunset serileri arasından sofranıza en uygun Streamline modelini seçebilirsiniz.

Karaca X Çırağan Palace Shop Koleksiyonu

Çırağan Sarayı ve Karaca ortaklığında ortaya çıkan Karaca X Çırağan Palace Shop Koleksiyonu, Osmanlı sanatında iz bırakmış figürlerin Fine Pearl tabaklara işlendiği prestijli ve çok özel bir seriyi beğeninize sunuyor.

Chalayan Koleksiyonu

Hussein Chalayan’ın yenilikçi, minimalist ve Fütüristik tasarımları, Karaca’nın mükemmel kalitesi ve sonsuz deneyimiyle harmanlanarak modern ve estetik sofralar yaratıyor! Sıra dışı güzelliğe ve mimari bir düzene sahip Poly ve Digital Pearl koleksiyonlarıyla Chalayan serileri, sofralara gelecekten bir dokunuş vadediyor!
Paye Koleksiyonu

1000 yıllık Selçuklu ve Türk beyliklerinin kültürüne ait Anadolu desenleri, Ömür Akkor danışmanlığında İbrahim Kuşlu tarafından özel olarak tasarlanan Paye Serisi ile modern sofralarda! Her biri özel olarak üretilen el yapımı koleksiyon, içerisinde Paye Keçi, Paye Mavi, Paye Sarı, Paye Enginar ve Paye Kuş serilerini sunuyor.

Karaca Yemek Takımlarını Keşfetmek İçin Tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!