Elektrikli aracını ENYAKIT ile şarj edenlere uçma fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Elektrikli aracını ENYAKIT ile şarj edenlere uçma fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 11:03

 

ENYAKIT kazandırıyor

Türk Hava Yolları Miles&Smiles uçuruyor

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles ile sözleşme imzaladı. Bu iş birliği kapsamında ENYAKIT üyeleri, araçlarını şarj ederken aynı zamanda Mil de kazanabilecek.

Akaryakıt sektöründeki 35 yıllık tecrübesi ile elektrikli şarj istasyonlarında öncü bir konumda ilerleyen ENYAKIT, kullanıcılarına ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kesintisiz ve özgürce seyahat için teknolojilerini geliştiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan ENYAKIT, dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları iş birliği ile yeni bir dönemin kapılarını açıyor. Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles program ortaklarının yeni üyesi olan ENYAKIT, kullanıcılarını Miles&Smiles ayrıcalıklı dünyası ile buluşturuyor. ENYAKIT Yüksek Hızlı (DC) şarj istasyonlarından kullanılan her KWh karşılığında Miles&Smiles üyelerine Mil kazandırıyor.

ENYAKIT kullanıcıları Miles&Smiles dünyası ile buluşuyor

ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, “Elektrikli araç piyasası dünyada yükselen bir trende sahip ve hızla büyümeyi sürdürüyor. Türkiye ise bu alanda gerçekleştirdiği öncü yatırımlarıyla dünyada söz sahibi ülkeler arasında yerini almaya başladı. Biz de ENYAKIT olarak sektörün gelişmesi ve daha fazla elektrikli aracın güvenle yollara çıkması için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Elektrikli araçlar, konfor ve güvenliğinin yanı sıra şu anda kullanıcılarına çok avantajlı fırsatlar da sağlıyor. Türk Hava Yolları ile yaptığımız iş birliği ile şimdi bu avantajları çok farklı bir boyuta taşıyoruz” dedi.

Elektrikli aracını ENYAKIT ile şarj edenlere uçma fırsatı

Kullanıcılar, Miles&Smiles Milleri ile Türk Hava Yolları ve Star Alliance üye hava yollarında ödül bilet düzenleyebilir, bilet sınıfını yükseltebilir, ekstra bagaj satın alabilir, Cash&Miles ile bilet ücretinin bir kısmını ödeyebilir, koltuk seçimi yapabilir, Tax&Smiles ile ödül bilet vergilerini ödeyebilir ve Miles&Smiles anlaşmalı banka kartları ile Milleri harcayabilir. Dileyenler Millerini, yenilenen online Mil harcama platformu shopandmiles.com’daki* birçok marka ve teklifler arasından hediye çeki veya partner puan birimine dönüştürerek de kullanabilir.

En prestijli lokasyonlarda en hızlı şarj özelliği sunuyor

Türkiye’nin dört bir yanını tamamı Yüksek Hızlı (DC) şarj istasyonlarıyla donatan ENYAKIT, ülke genelini yüzde 80 kapsayan cihazlarıyla sektörde öncü bir konumda yer alıyor. ENYAKIT, Türkiye'nin elektrikli araç şarj ağı işletmeci lisansına sahip ilk şirket olarak, 120’den fazla elektrikli Yüksek Hızlı (DC) şarj istasyonunu kullanıcılarla buluşturuyor. ENYAKIT’ın sunduğu ve Türkiye’nin ilk elektrikli taşıt tanıma sistemi en-ix teknolojisine sahip 180 KWh gücündeki şarj istasyonları, sürdürülebilir ulaşımın önündeki de engelleri azaltmayı hedefliyor. ENYAKIT cihazlarının bir başka öne çıkan özelliği de prestijli noktalarda konumlanması. Kullanıcıların, elektrikli araçlarını şarj ederken, bu süreyi verimli bir şekilde değerlendirmelerini hedefleyen ENYAKIT, cihazları, herkesin güvenle ve keyifle vakit geçirebileceği şekilde konumlandırmaya özen gösteriyor.

Çevre dostu sürdürülebilir enerjiye katkı

Tayfun Şenses, “ENYAKIT olarak, ülkemizin sürdürülebilir enerji girişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Edirne'den Cizre'ye, Samsun'dan Antalya'ya elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz hizmet veriyoruz. Konusunda uzman ekiplerimiz lokasyon seçiminde çok özel çalışmalar yapıyorlar. Yatırım yaparken o bölgedeki en az dört noktadan birine karar vermek için müşteri gibi düşünüyor onlar gibi davranarak karar veriyorlar. ENYAKIT olarak verimliliği artırmak ve şarj ağının erişilebilirliğini sağlamak amacıyla sürekli olarak en son teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyoruz. Elektrikli araçlar giderek daha popüler hale geldikçe, Türkiye'nin ulaşımın geleceğini şekillendirmede lider bir konumda yer almayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!