DreameBot L10s Pro robot süpürge ve paspas

Güncelleme Tarihi:

DreameBot L10s Pro robot süpürge ve paspas
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2023 13:42

Güçlü süpürme özelliklerini derinlemesine pas pas yapma yetkinliğini ile birleştirilen DreameBot L10s Pro, minimalist şarj istasyonu ile temizlikten ödün vermeden, yer tasarrufu sağlıyor.

Süpürürken sunduğu dört emme seviyesi ve paspaslama yaparken kullandığı üç ayrı su kullanım seviyesi ile  ahşap, fayans, halı, kilim ve diğer zemin kaplamaları için uyarlanabilir temizlik olanaklarını bir araya getiriyor. nın uyarlanabilir temizliğini kolaylaştırır. Sunduğu emme ve su kullanım seviyeleri, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda uygulama üzerinden her an değiştirilebiliyor.

DreameBot L10s Pro robot süpürge ve paspas

Güçlü emiş gücü yüksek hızlı paspaslamayla buluşuyor

Özellikle evcil hayvanı olan aileler için ideal bir ürün olan DreameBot L10s Pro, sağladığı olağanüstü emiş gücü ile halıların derinliklerindeki tozları bile rahatlıkla temizlerken, tüyleri, kiri, tozu ve kırıntıları tamamiyle ortadan kaldırır. Sahip olduğu kauçuk fırça ve 5.300 Pa emiş gücü, bu ürünü evcil hayvan besleyen aileler için ideal ürün haline getiriyor.

DreameBot L10s Pro robot süpürge ve paspas

Görür, sakınır

DreameBot L10s Pro, evi süpürürken karşısına çıkabilecek olan engelleri doğru bir şekilde tespit eder, masa ve sandalye gibi büyük nesnelerden kaçınır. Ayrıca, sahip olduğu sensörler L10s Pro’nun bir yerlere sıkışıp işleri yarım bırakmasının önüne de geçer.

DreameBot L10s Pro robot süpürge ve paspas

Hisseder, temizler, temiz tutar

DreameBot L10s Pro, kilim ve halı ile kaplı olan zeminlere geldiğinde bunları hissediyor, emiş gücünü bu zeminlere göre otomatik olarak artırarak rahatsız edici kir, toz ve kırıntıları ortadan kaldırarak derinlemesine bir temizlik sunuyor. Ayrıca, kilim ve paspas zeminlerde 7 mm yüksekliğe kadar oluşan engelleri otomatik olarak aşabiliyor.

DreameBot L10s Pro robot süpürge ve paspas

Daha akıllı, daha hızlı ve daha uzun süre temizler.

DreameBot L10s Pro, temizlenecek ortamın haritasını hızlı bir şekilde çıkartıyor, temizlik rotasını optimize ediyor. Küçük ve orta büyüklükteki evler için ideal çözüm sunan L10s Pro, akıllı LİDAR navigasyon sistemi sayesinde 5-10 dakika içerisinde evin haritalamasını hızlı şekilde bitirebilior. Salip olduğu 5.200 mAh kapasiteli pil sayesinde uzun temizlik seansları için gerekli olan tüm gücü sunabiliyor.

DreameBot L10s Pro robot süpürge ve paspas

Kısaca, üç boyutlu yapısal ışıklandırma, LİDAR navigasyon ve kapsamlı halı temizliği için sunduğu 5.300 Pa emiş gücünü minimal tasarımla buluşturuyor.

Dreame L10s Pro, Hepsiburada’dan 15,959 TL liste fiyatı yerine kampanyalı satış fiyatı olan 11,490 TL’den satın alınabiliyor  

Kampanya 31.12.2023 tarihine kadar geçerli olup, stok sınırı yoktur.

DreameBot D10s Teknik Özellikler

Emiş gücü 5.300 Pa
Batarya Kapasitesi 5,200 mAh
Su tankı kapasitesi 190 mL
Toz Haznesi 450L
Çalışma süresi  280 dakika (Sessiz modda süpürme ve paspas)
Ses Düzeyi 20 dB
Ağırlık 3.7 kg.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!