Dreame R10 Pro kablosuz dikey süpürge

Güncelleme Tarihi:

Dreame R10 Pro kablosuz dikey süpürge
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2023 10:27

R10 Pro, kablosuz güçlü temizlik özelliği ve hafif tasarımı ile evinizde temizlik yapmayı kolaylaştırıyor.

R10 Pro, kablosuz güçlü bir temizlik sunuyor. 150 AW emiş gücü, sızdırmaz toz filtreleme, değiştirilebilir çoklu yüzey başlığı, yumuşak fırçalı başlığı ve aksesuarları ile temizliği kolaylaştırıyor. Motorize mini fırçası, hafif tasarımı ve güçlü bataryası ile mobilya üzerinde kalan hayvan tüylerini dahi kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Köşelerde sıkışmış tozları me kırıntıları 65 dakikaya varan kesintisiz bir temizlikle ortadan kaldırabilirsiniz.

LED optik teknolojisi gizli köşeleri aydınlatıyor

R10 Pro, sahip olduğu parlak LED ışıklar sayesinde en karanlık noktalarda kalmış tozları ve kirleri temizlemenize olanak tanıyor. Ön tafafta yer alan çif LED ışık, tüm temizlik yüzeyini aydınlatarak, herhangi bir toz zerresini, en ufak kırıntıyı ve en ince hayvan kılını dahi gözden kaçırmanızı engelliyor. Her yüzeyde temizlik Çok yüzey başlığının temizleme gücü, halı ve zeminlerde mükemmel sonuçlar almanızı sağlıyor. Değiştirilebilir, yumuşak rulo fırça ise sert zeminlerdeki kiri, tozu ve hatta saçları temizleyecek şekilde ayarlanabilir. R10 Pro ile gelen fırça seçenekleri, köşe bucak temizlik yapmanızı daha da kolaylaştırıyor.

Dreame R10 Pro kablosuz dikey süpürge

Geniş aksesuar seçeneği, geniş temizlik olanağı

R10 Pro ile gelen geniş aksesuar takımı ile evinizi etraflıca temizlemek daha kolay bir hale geliyor. Ulaşılması zor yerleri temizlemek için bükülebilir, ince aralık başlığını kullanabilir, bilgisayar klavyeniz için geniş başlığı kullanabilir motorlu mini fırça ile döşemelerinizi, halınızı ve yatağınızı temizleyebilirsiniz.

Dreame R10 Pro kablosuz dikey süpürge


Sürekli temizlik

R10 Pro, size kesintisiz temizlik imkanı sunmak için tasarlanmış, bağımsız motoru ile 150 AW (20kPa) emiş gücü sunabilen kablosuz bir dikey süpürge. Tasarımı sayesinde, temizlik yaptığınız süre boyunca, emiş gücü bataryanın ısınmasından, toz emiş kanallarının tıkanmasından etkilenmeden aynı emiş gücü ile temizlik yapmanıza olanak tanır.

Dreame R10 Pro kablosuz dikey süpürge


Kısaca, değiştirilebilir çok amaçlı yüzey fırçası, motorlu mini fırçası ve yumuşak başlı rulo fırçası ile çeşitli temizlik olanakları sunan R10 Pro, LED optik teknolojisi, 150 AW emiş gücü ve Anti-Tangle fırça teknolojisi ile ön plana çıkıyor.Cihaz, uzatma çubuğu, esnek ince aralık başlığı, duvara monte ekipmanları ile birlikte satışa sunuluyor.

Dreame R10 Pro, 30 Kasım tarihine kadar Hepsiburada’da 9.999 TL kampanyalı satış fiyatı ile satışa sunuluyor.  

Dreame R10 Pro kablosuz dikey süpürge



R10 Pro Teknik Özellikler

Nominal Güç: 425 W

Emiş Gücü: 150AW

Emiş Basıncı: 20kPa

Pil Kapasitesi: 7 x 3,000mAh

Maksimum Çalışma Süresi: 65 dakika

Ağırlık: 1.65 kg

Şarj Süresi: Yaklaşık 4 saat

Toz Haznesi Kapasitesi: 0.6 L

Dreame R10 Pro kablosuz dikey süpürge

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!