Acil cinayetinde duruşma ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Acil cinayetinde duruşma ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 15:36

Ankara’da yaşayan ambulans şoförü İbrahim G. (41), geçtiğimiz yıl eski eşi hemşire Fatma Y.’nin sevgilisi Muammer Kılıç (46) ve oğlu Muhammet Enez Kılıç’ı (18) Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’nde kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü gerekçesiyle hakim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan üç çocuk babası İbrahim G. önceki duruşmada, Fatma Y.'nin psikolojik sıkıntıları sebebiyle hastanede tedavi gördüğünü, zaman zaman eve gelmediğini, başka erkeklerle görüştüğünü bildiğini iddia ederek, olay günü hastane bahçesinde buluştuklarını ve gerisini hatırlamadığını söyledi. İbrahim G., “Ben, kesinlikle tasarlayarak Bursa'ya cinayet işlemeye gelmedim. Sözleşmeli memur olarak iş başvurusuna gelmiştim. Akşam saatlerine kadar hastanede bu işlemlerle uğraştım. Daha sonra bu olay meydana geldi. Hastaneye rahatsız olduğum için gitmiştim. Buna dair kayıtlar vardır” diye konuştu.

HASTANEYE SORULACAK

Cumhuriyet savcısı, sanığın İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair raporun aldırılması ve sanığı suç tarihinde Çekirge Devlet Hastanesi'ne muayene için bir başvurusu bulunup, bulunulmadığının sorulmasını talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın 23 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine, Çekirge Devlet Hastanesi'ne müzekkere yazılarak, olay tarihinde İbrahim G.'nin muayene olduğuna dair kayıt varsa istenmesine, sanığın tutuklu halinin devamına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!