Acer Predator G3 Türkiye'de! İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Acer Predator G3 Türkiyede İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 14:58

Türkiye’de satışı başlayan Acer Predator G3, yeni zırhlı tasarımı, IceTunnel soğutma sistemi ile dikkat çekiyor. İşte Acer Predator G3'ün özellikleri...

Haberin Devamı

İyileştirilmiş IceTunnel termal tasarımı soğutma etkisini geliştirirken, Predator G3'ün iyi performans sergilemesini sağlar ve aşırı ısınmasını önler. Arkada güçlü bir fan ile IceTunnel termal sistemi havanın makinenin sol yanından içeri girmesini ve içerideki ısının bilgisayarın arkasından verimli bir şekilde dışarı çıkmasını sağlar.

Özel kulaklık yuvası oyuncuların kulaklıklarını geçici bir süre yerleştirmeleri için çözüm sunuyor. Oyuncular kulaklıkları genel olarak oyun ortamında sarmal bir deneyim yaşamak ve takım arkadaşlarıyla sürekli işbirliği halinde kalmak için takarlar. Predator oyunculara kulaklıklarını makinenin üzerine asabilmelerine izin veren kullanışlı bir yuva sağlar.

Oyuncuların verileri hızla ve kolayca taşımaları / değiştirmeleri için Easy-Swap genişletme yuvası mevcut. Oyuncular aynı zamanda güvenlik için önemli verilerini kilitleyebilirler. Easy-Swap genişletme yuvası oyuncuların verilerini hızla ve kolayca taşımalarına / değiştirmelerine izin verirken, aynı zamanda kullanıcının sabit diskini güvenlik için kilitleyebileceği bir çözüm sunuyor. 3 TB'a kadar sabit disk desteğiyle toplam 12 TB depolama alanına sahip.

Acer Predator G3, giriş/çıkış bağlantı noktası yerleşimine de sahip. Tüm gerekli bağlantı noktaları mevcuttur ve sağ tarafa yerleştirilmeleri oyun oynamayı kolaylaştırmış. Ses jakı, USB 3.0 bağlantı noktaları ve SD kart yuvası gibi sık kullanılan giriş/çıkış bağlantı noktaları ön tarafa yerleştirilmiş. Arka tarafta ise, tüm giriş/çıkış bağlantı noktaları kategorilerine göre yerleştirilmiş.

Haberin Devamı

Creative SoundBlaster Cinema 2 & EAX 5.0 & 5.1 kanal ses desteği oyunculara hayli iyi ses efektleri sağlıyor..

Intel Core i7-6700 modeli 4GHz dört çekirdekli taban frekansına, 8MB önbelleğe ve 64GB'a kadar DDR4 RAM belleğe sahip.

Predator G3, NVIDIA GeForce GTX680'den 2 kat daha iyi performansa sahip olan NVIDIA GeForce GTX980 ile donatılabilir. 

Türkiye’de 5799TL’den başlayan fiyatlara satışta...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!