60 yıllık hayal gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

60 yıllık hayal gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 15:36

MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerel seçimlerinde ziyaret ettiği Selendi’nin Çampınar Mahallesi’ndeki vatandaşlara verdiği köprü sözünü tuttu. 60 yıldır hayalini kurdukları köprünün bitme aşamasına geldiğini söyleyen Muhtar Halil Öz, Başkan Ergün başta olmak üzere büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

Haberin Devamı

60 yıllık hayal gerçek oldu

MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 2014 yerel seçimlerinden önce traktör kasasında ziyaret ettiği Çampınar’da verdiği köprü sözünün ardından büyükşehir ekipleri kolları sıvadı. Çampınar Mahallesi’nde 60 yıldır köprü bekleyen vatandaşların hasretle beklediği köprü, bugün bitme aşamasına geldi.

60 yıllık hayal gerçek oldu



Her seçim döneminde kendilerine köprü sözü verildiğine dikkat çeken Muhtar Halil Öz, "Bize sözler verilirdi ertesi gün birileri gelir bir torba kireçle ölçüm yapıp giderdi. Hep böyle yıllarca aldatıldık. Ama Cengiz Ergün’ün buraya gelmesi bizim kaderimizi değiştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanımız Nurullah Savaş’ın büyük emekleri oldu. Ben her sabah kalktığımda her köyden çıkışımda köprüye uzaktan bakıyorum halen inanamıyorum. Bir hayalimiz gerçek oldu" dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!