50 tespit 5 mühür

Güncelleme Tarihi:

50 tespit 5 mühür
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 16:04

Çankaya zabıtası, Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte, Emek’te ruhsatsız veya ruhsat dışı faaliyet gösterdiği tespit edilen 50’nin üzerindeki 2’nci el oto galerinden 5’ini mühürledi.

Haberin Devamı

Başkent’teki ilçe belediyeleri, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla Akyurt’taki OTONOMİ’ye taşınmaları için tebligat yapılan oto galerileriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda ruhsatsız olduğu veya ruhsat dışı faaliyet gösterdiği tespit edilen galerileri mühürlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri, Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte Emek Mahallesi’nde ruhsatsız veya ruhsat dışı faaliyet gösterdiği tespit edilen 50’nin üzerinde galeride mühürleme çalışması başlattı. İlçe ilçe süren çalışmalar kapsamında Emek Mahallesi’nde ruhsatsız çalıştığı tespit edilen 5 galeri daha mühürlendi. 

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Çankaya bölgesinde 180’nin üzerinde ikinci el oto galerisi bulunduğunu bildiren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı yetkilileri, mühürleme ve OTONOMİ’ye taşınma çalışmalarının süreceğini belirterek, “Bu kapsamda ilk etapta ruhsatsız olarak çalıştığını tespit ettiğimiz 5 galeriyi mühürledik. Bu çalışmalarımızın ardından da ruhsat dışı faaliyet gösterdiğini tespit ettiğimiz tüm ilçelerde galerilere tebligatta bulunma ve mühürleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!