GeriSeyahat 5 dakikada hazırlanma rehberi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
5 dakikada hazırlanma rehberi

5 dakikada hazırlanma rehberi

Dışarı çıkarken bir türlü kıyafet bulamamaktan yakınıyorsan, bu tüyolara kulak ver! <1>Foto-galeri

 

Sezon modasına ait temel kıyafetler için tıkla!

Gardırobunu düzenle: Bir hafta sonu bütün gardırobunu boşalt ve ihtiyacın olmayanları ve artık giymediklerini bir kenara ayır. Kalanları, hepsini göreceğin şekilde yeniden düzenle.

Temel renklere ağırlık ver:  Siyah, beyaz, kırmızı... Modası geçmeyen bu renkler senin için hayat kurtarıcı olacak. Bu renklerden en az bir tane pantolon, etek ve tişört edin. Sonra da bunları sezon modası renklere kombinlemeyi dene. Siyah ve sarı harika bir ikili olabilir.

Aksesuvardan vazgeçme: Bir kışafeti göz alıcı yapmanın en kolay yolu, aksesuvarlara yüklenmek. Uzun bir kolye, kalın bir bilezik, hatta bir halhalla en sıradan bir elbiseyi bile hareketlendirmeyi başarabilirsin.

Kıyafetlerini akşamdan hazırla: Eğer sabah çok erken kalkıp bir yere gideceksen, gardırobunun önünde sızlanma şansın olmayabilir. Bunun için, kıyafetlerini aksesuvarından ayakkabılarına kadar hazırlamayı ihmal etme.

Elbiseleri dene: Alt- üst kombinasyonu yapmak sana çok zor geliyor ve kıyafetlerini bir türlü adapte edemiyorsan, elbise giymeyi dene. Böylece üstüne veya altına ne giyeceğin derdine son vermiş olursun.

 

 

 

False